2015 NFL sezonu beşinci haftasına girerken birçok tanıdık isim dört haftalık uzaklaştırmadan sonra kadrolara dönmeye başladı. Buna Jets’ten Sheldon Richardson, Chargers’dan Antonio Gates ve Steelers’tan Martavis Bryant dahil.
İşbu isimler içinde en dikkate değer olan Eylül 2014’ten beri kenarda kalan Dallas Cowboys defensive end’i Greg Hardy. Salı günü medya ile konuşurken Hardy, yeni takımı Dallas ile tekrar sahalara dönüşüyle ilgili hevesini paylaştı.
“Son iki sezon çok bulanıktı. Şimdi geri döndüm ve geçmişi düşünmüyorum. Benim geriye bakmaya değil ilerlemeye ihtiyacım var. Umarım iyi bir şekilde dönerim. Oraya çıkıp yapabileceklerimi görmek için sabırsızım.”
Cowboys ile kalan kontratının 12 maçlık olduğu hatırlatıldığında, ”Umarım 12 yıl devam ederim. Bunun hayatımın en güzel dönemi olduğuna inanıyorum. Ben bir Dallas Cowboy’um”dedi.
Hardy’nin bir Cowboy olarak ilk işi Tom Brady ve Patriots’ı durdurmak olacak…
Dokuz maç kaçırıp paslanmış bir lineman için bu zor bir görev olacak ama Hardy, Brady ile karşılaşma konusunda ne hissettiği sorulduğunda bu eşleşme hakkında endişelenmediğini ve son defa karşılaştığımızda olduğu gibi, onu çimlere sermek istiyorum diyerek oldukça iddialı bir açıklamada bulundu.
Hardy cephesinden gelen bu meydan okumaya Tom Brady’nin sahada nasıl bir cevap vereceğini hep birlikte göreceğiz.

 

Yazan: Kadir Kerem Yılmaz