Philadelpdhia Eagles, NFC East grubunun zirvesine yeniden tırmandı ancak quarterback Sam Bradford’ın  oyunu takımın bu başarısında küçük bir etkendi.
Philadelphia, Pazartesi günü oynanan ve Giants oyun kurucusu Eli Manning ile Sam Bradford’un maçtaki yedi top kaybından beşini yaptıkları maçta New York Giants’ı 27-7 mağlup etti böylece takım 3-3 durumuna geldi.
Bradford’ın bu sezon dokuz interception’ı ve dokuz touchdown pası var. Yine de head koç Chip Kelly, Bradford’un takımın quarterback’i olması konusunda kararlı: “Sam bizim quarterback’imiz. Ona güvenimiz tam.”
Bradford’un bu sezon oynadığı oyun onu iki numaralı quarterback gibi gösterse de birçok defa sakatlanan quarterback, takımıyla grubunda lider durumda. Bradford ve hücum oyununu iyileştirmek için Kelly takımın antrenmanlarda daha çok çalışması gerektiğini söylüyor.
Bütün koçlar antrenmanların gerçeğe en yakın şekilde olması için ellerinden geleni yapar fakat Bradford’ın top kaybı oranını düşürmek Kelly için üstesinden gelmesi zor bir görev olacak…

 

Yazan: Kadir Kerem Yılmaz