Seattle Seahawks’ın yıldız oyun kurucusu Russell Wilson, geçtiğimiz gün uzun süredir beraber olduğu ünlü şarkıcı Ciara ile evlendi. Çiftin İngiltere’de Cheshire’da Peckforton Kalesi’nde 100 kadar aile ferdi ve arkadaşlarının katıldığı bir düğün gerçekleştirdiği duyuruldu.

Magazin basının gündemine oturan bu gelişmeyi Russell Wilson ve Ciara, sosyal medya hesaplarında “Biz bay ve bayan Wilson’ız” diyerek düğün fotoğraflarını paylaşarak duyurdu.

27 yaşındaki Russell Wilson daha önce 2012 – 2014 yılları arasında kolejdeki sevgilisi Ashton Meem ile evliydi. Yıldız oyuncu 2014 yılının Nisan ayında Meem’den boşanmış ve 2015 yılının başlarında Ciara ile çıkmaya başlamıştı.

Koyu bir Hristiyan olan ve dini değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan Russell Wilson daha önce yaptığı bir açıklamada evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı olduğunu ve ünlü sevgilisi Ciara ile aralarında böyle bir münasebet olmadığını dile getirmişti. Düğün gecesinin ardından ise Ciara, Snapchat hesabından sonunda başarılı quarterback ile birlikte olduğunu hayranlarına duyurarak bu konuya ilişkin duyulan merakı giderdi.

Biz, darısı Tim Tebow’un başına diyelim ve bu evliliğin Wilson’ın performansına olumlu yönde etki etmesini umalım. Şayet NFL oyuncularının ünlü şarkıcılarla birliktelikleri genelde pek hoş karşılanmıyor. 2007 yılında şarkıcı Jessica Simpson ile beraber olan Dallas Cowboys quarterback’i Tony Romo bunu en iyi bilenlerden…

Cowboys taraftarları o dönemde Tony Romo’nun kötü performansları sonrasında sürekli Jessica Simpson’ı sorumlu tutmuş, Simpson’a “Yoko Romo” lakabını takmış hatta bu espriler dönemin Amerikan başkanı George Bush’a kadar intikal etmişti.

George Bush, Super Bowl şampiyonu New York Giants’ı kutlarken, playoff’larda Giants’ın Tony Romo’nun Cowboys’unu elemesine ilişkin olarak Jessica Simpson’a teşekkür etmişti. Sonunda Romo’nun, Jessica Simpson’dan ayrılıp Missouri Güzellik Kraliçesi Candice Crawford ile evlenmesi Dallas’ta coşkuyla kutlanmıştı.