NFL’de sezonun başlamasına kısa bir süre kala New York Jets’in yıldız wide receiver’ı Brandon Marshall’dan bir başka yıldız wide receiver Antonio Brown’a ilginç bir meydan okuma geldi.

Marshall, yeni sezonda Antonio Brown’dan daha fazla yard top tutacağını iddia ederek üstüne bir de iddia koydu. İddianın konusu ise Brandon Marshall’ın Porsche arabasına karışılık Antonio Brown’ın Rolls-Royce’u… Kaybeden arabasını diğerine verecek…

Geçtiğimiz sezon NFL’in en fazla yard pas tutan receiver’ı olan ve otoritelerce NFL’in en iyi WR’ı olarak gösterilen Antonio Brown ise yeni oyuncağı Rolls-Royce’un bu bahse konu olduğunu öğrenince Marshall’a cevap vermekte gecikmedi.

Brown, konu ile ilgili olarak, “Marshall’ın gerçekten bunu yapmak istediğini düşünmüyorum. Biraz reklama ihtiyacı var sanırım. Böyle şeylerle uğraşmak için oldukça yaşlı” şeklinde cevap verirken “Ayrıca Rolls-Royce’ un değeri Porsche’dan 100.000 dolar daha yüksek” şeklinde eklemeden duramadı.

Son olarak ise “Gerçekten ciddiyse beni arasın. Seve seve kabul ederim. Internet ile uğraşmasın” diyerek Marshall’nın söylediği, “Antonio Brown’ın hiçbir meydan okumadan geri çekildiğini görmedim” mesajına da karşılık vermiş oldu.

28 yaşındaki Antonio Brown geçtiğimiz sezon 1834 yard ve 10 touchdown ile oynarken, 32 yaşındaki Brandon Marshall, 1502 yard ve 14 touchdown’lık bir performans ortaya koymuştu.

İddiayı hangi yıldızın kazanacağı bilinmez ama bu sezon iki WR’ın da sorun yaşamadıkları sürece zirveye oynayacakları kesin görünüyor. Böylece rekabetlerine de ayrı bir eğlence gelmiş oldu…

İddiaya konu olan arabaları ise aşağıda görebilirsiniz (Solda Antonio Brown’ın Rolls-Royce’u, sağda Brandon Marshall’ın Porsche’u):

w2