Son şampiyon Denver  Broncos, bu sezon çıktığı ilk deplasman maçında Cincinnati Bengals’ı 29-17 mağlup ederek yenilmezlik serisini üç maça çıkardı. Maç içerisinde ilk iki haftaya göre receiver’larını daha çok kullanan son şampiyonda Emmanuel Sanders ve Demaryius Thomas ikilisi maça damgasını vururken her ikisi de karşılaşmayı 100 yard üzerinde tamamladı.

Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz hafta içerisinde iki receiver da verdikleri röportajda topla fazla buluşamadıklarından dert yanmışlardı. Takım da öyle düşünmüş olmalı ki maçtaki üç touchdown’da bu ikilinin imzası vardı.

Öte yandan bu karşılaşma, genç oyun kurucu Trevor Siemian içinde önem teşkil ediyordu. Kariyerindeki ilk deplasman maçına çıkan ve bu maç öncesi, takımın yıldızlarla dolu savunmasının gölgesinde kaldığı için eleştirilen Siemian, bu sınavı da başarılı bir şekilde tamamladı. Maçı 312 yard ve dört touchdown pasıyla bitiren genç oyuncu galibiyette büyük rol oynadı. Özellikle bu sefer pas tercihlerini Sanders’dan yana kullanması Siemian’ı da kurtardı diyebiliriz. Maçtaki ilk 13 pas isabetinden yedi tanesini Sanders’a atan genç oyuncu, sonrasında da iki touchdown pası atarak Sanders’ın sezon başından beri süregelen sessizliğini bozmuş oldu.

Siemian’ın ilk haftalardan beri devam eden interception atma tehlikesi, dün akşamki Bengals maçında da etkisini gösterdi. İlk yarıda çok olası iki interception pozisyonunu değerlendiremeyen Bengals savunması, Siemian’a da derin bir nefes aldırdı. Bu pozisyonlardan birinde tam topu çıkaracakken darbe yiyen genç oyuncu topu düşürdü ve sonrasında Bengals oyuncularının çarpışması sonucu interception’dan kurtuldu. Bir diğer pozisyonda da Bengals safety’si Shawn Williams, yakaladığı topu elinden düşürdü ve altı hücum oyunu sonrasında gelecek Denver touchdown’ına bir nevi katkıda bulundu.

Öte yandan önüne gelen herkesi sack’leyen Von Miller şaşırtıcı bir şekilde bu maçı sack’siz bitirdi. Onun bu görevini DeMarcus Ware‘ın yokluğunda sahada olan Shane Ray devraldı ve maçı iki sack ile tamamladı.