Bir haftalık aradan sonra “güç sıralaması” yazısıyla tekrar karşınızdayım sevgili NFLTR.com okurları. Geçtiğimiz hafta birbirine çok yakın, rekabeti bol, sürprizleri bol maçlar yaşandı, bunlarla beraber bir de sitenin kurucusu Kaan Özaydın sıralamada önemli değişiklikler yapınca haliyle hiç de bıraktığım gibi bir güç sıralaması bulamadım. :) Yine de ilk hafta yazdığım heyecanla ortaya çıkan tabloya, gelin beraber bakalım…

1- New England Patriots (7-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması:1

Kendi evlerinde Seattle Seahawks’a kaybetmiş olmaları ligin en etkili takımı olmadıkları anlamına gelmez. Bu hafta şanslarının pek iyi gitmediğini, bir de Tom Brady de olsanız Rob Gronkowski gibi meybetli bir adınız da olsa (ki kendisi adından daha heybetli bildiğiniz üzere) Seattle Seahawks defansı sizi durdurmaya muktedir olabilir. “Vasatın üzerinde” koşucu performansları alınca bu tip yenilgileri de almayacaklardır. Ayrıca, Patriots’dan bahsederken Tom Brady faktöründen dolayı hem hücuma değiniliyor ya savunmaları da çok ama çok sağlam.

2- Dallas Cowboys (8-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 2

Pittsburgh Steelers deplasmanından da galibiyetle çıktılar. Üstelik rakip için hayati öneme sahip bu karşılaşmada Roethlisberger elinde ne varsa ortaya dökmüşken. Ezekiel Elliott  herhangi bir ciddi sakatlık yaşamadığı takdirde hele ki önündeki hücum çizgisi oyuncuları da bir biçimde takımda kalırlarsa, NFL tarihinde yerini alacak gibi duruyor. Çok ama çok hızlı, ortalama bir RB’den daha iyi pas yakalıyor, tackle arası da koşuyor outside oyunlarını da beceriyor, ne ararsanız var. Tony Romo’nun muhtemelen sakatlığı düzeldi ancak Dak Prescott’ı kesmek de kolay alınabilecek bir karar gibi durmuyor, istim üstündeler, gümbür gümbür geliyor Amerika’nın Takımı.

3- Kansas City Chiefs (7-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 5

Alex Smith yoksa Nick Foles idare ediyor, Jamaal Charles yoksa diğer RB’ler işi bölüşüyor, Tamba Hali mi yok, sorun da yok, yerine gelecek adam işi kotarıyor, Andy Reid nasıl yapıyor bilmiyorum ancak Chiefs her güçlükle mücadele etmeyi başarıyor. Üst üste beşinci karşılaşmalarını kazanırken her ne kadar sezona çok kötü girmiş olsa da, bir şekilde kendine umut arayan Panthers karşısında, deplasmanda ve yakın geçen bir karşılaşmada bunu başarmaları takdir edilesi olan. Hücumda tıkır tıkır pas ya da pıtır pıtır koşu ile oynamıyorlar fakat “dengeli” biçimde her ikisini de “iyi” başarıyorlar. Ligin en az sayı yiyen takımı değiller belki ancak kritik yerde kritik işler yapan oyuncuları, yetenek grubu fazla. Geçtiğimiz sezon son dört dakikada hücum edemeyip Patriots’a playoff’ta kaybeden takımdan şu görüntüde birkaç adım ilerideler.

4- Seattle Seahawks (6-2-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 7

New England Patriots’a karşı deplasmanda kazanmayı muhtemelen beklemiyorlardı evet ancak Russell Wilson ve tayfası sezona biraz tökezleyerek girdikten sonra yine korku salan bir oyun oynuyor. Pete Carroll sadece kenarda cak cak sakız çiğneyip oyuncuları fena gaza getiren bir adam değil, önemli bir taktisyen, kurdukları defans anlayışı hemen hemen her yıl bir savunma koordinatörünü NFL’e baş koş yapıp gönderse bile, oyuncularından bazılarını yüksek kontratlarla kaybetse bile iş yapıyor, Russell Wilson – Pete Carroll ikilisi, Brady – Bellichick ikilisini aşmayı en azından normal sezonun bir maçında başardı.

5- Oakland Raiders (7-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 3

Bay geçtikleri bu haftada onları sıralarından eden elbette ki kendi performansları değildi ancak aynı grupta yer aldıkları Kansas City Chiefs’in büyüsüne kapıldım. Sezonun yarısını çok iyi geçtiler ve beklentileri de aştılar ancak geçtiğimiz sezonun şampiyonu Broncos ve Andy Reid önderliğindeki Chiefs ile aynı grupta hayati karşılaşmalar oynayacaklar. İşleri kağıt üzerinde olduğundan da zor.

6- Denver Broncos (7-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 4

Bu haftayı New Orleans Saints karşısında kazanırken defansları ve bir de çok tartışılan bir karar yardımcı oldu. Hakem tartışan programlardaki muhabbetlere girmek istemiyorum da “replay” olayında gözün gördüğünü inkar etmek nedir onu da anlamıyorum. Grupları çok zor, QB’leri bocalamaya başladı ve arkasında bekleyen de henüz bir çaylak. Bay haftası nefes alabilmeleri açısından yardımlarına koşuyor.

7- New York Giants (6-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 8

Pazartesi Gecesi Futbolu’nda Cinncinati Bengals’ın sezon ümitlerini köreltirlerken başrolde Odell Beckham Junior ve defansları vardı. Bengals son hücumu yapmaya çalışırken, Andy Dalton sanıyorum her hakta sack’lenip iki seksen yere yatırılırken, Olivier Vernon, Jason Pierre Paul bu gösterinin başrollerinde yer aldılar. Sezon başında Giants’a güvenmiyordum, aslında hala güvenmiyorum ancak performansları şu anda bulundukları sırayı hak ediyor.

8- Washington Redskins (5-3-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 16

Kirk Cousins “franchise tag”le aldığı paranın herhalde beş katı kadarına sezon sonunda bir sözleşme imzalayacak gibi. Kendi gruplarında Cowboys almış başını giderken Redskins de sonuna kadar playoff mücadelesinin içinde kalmayı başarıyor. Her ne kadar Vikings yere çakıldı-çakılacak gibi irtifa kaybetmiş olsa bile ligin en iyi savunmalarından birine karşı çok değerli bir galibiyet aldılar.

9- Arizona Cardinals (4-4-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 11

49ers’a karşı galip gelirken sadece maç skoruna bakarsanız zorlanan bir takım göreceksinizdir ancak maç içinde hiç öyle hissetmediklerine eminim. NFC’de wildcard kovalamak için önlerinde iki önemli deplasman virajı var, ilkinde ivmelenmeye başlamak için mutlaka galibiyet arayacak Vikings karşısında, sonrasında ise bir başka NFC takımı Falcons karşısında olacaklar. Bu iki karşılaşmada kendilerine W yazdırabilirlerse, playoff hesaplarında yüksek sesle isimlerini teleffuz ederiz.

10- Atlanta Falcons (6-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 6

Matt Ryan atar, Julio Jones tutar ancak Philadelphia Eagles da defans yapar. Böyle olunca ligin en etkili hücumu bir anda sadece 15 sayı üretebildiği bir karşılaşmadan çıkar. Kaybettikleri dört karşılaşmadan üçü ligin iyi savunmalarına karşı oldu, Chargers, Eagles ve Seahawks. Buccanneers savunmasına karşı şov yapmak NFL’de iyi hücum olduğunuza yeterli delalet değil.

11- Philadeplhia Eagles (5-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 15

Çaylak bir QB’den ancak bu kadarını alabiliyorsanız yine de şanslısınız. Bu hafta koşu oyununu tekrar keşfetmiş gibi oynadılar açıkçası. Ryan Matthews zaten değerli bir oyuncuydu ve bunu bize tekrar anımsattı. Grupları çok karışık, yüzde 50 galibiyetin üzerinde olsalar bile şu andaki vaziyette grup sonuncusu durumundalar, işte anlayın, grupları ne kadar karışık… Ayrıca bir handikapları daha var, gruplarındaki rakiplere karşı oynadıkları hiçbir karşılaşmayı kazanamadılar, önce Seattle’a gidecekler, sonrasında evlerinde bir öyle bir böyle olan Packers’ı ağırlayacaklar, bu iki maçtan nasıl çıkacakları, tünelin ucunda ışık var mı görmemizi sağlayacak.

12- Miami Dolphins (5-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 9

Ligin en formda takımlarından biriler. İçerde ya da dışarda karşılaştıkları rakiplerini acımadan yeniyorlar, ha bu rakiplerin içlerinde Patriots, Broncos, Cowboys gibi kallavi takımlar yok belki ancak üst üste dördüncü galibiyetlerini de ligin iyi takımlarından Chargers karşısında deplasmanda aldılar. Ryan Tannehill sezon başındaki kadar göze batmıyor, Jarvis Landry topları tutuyor ve Jay Ajayi öyle böyle koşmuyor, defanstaki kağıt üzerindeki iyi isimler de kendilerini gösterince Dolphins galibiyet hanesini dolduruyor. İşin üzücü yanı, kanımca çok geç kaldılar, sezon başına öyle kötü girmişlerdi ki şu derecede dahi olsa playoff’a kalacaklarını nedense düşünemiyorum, şundan da olabilir, sezon başında öyle kötü Dolphins performansları izledik ki galiba bu sezonun playoff’larına Dolphins’i yakıştıramıyorum.

13-  Detroit Lions (5-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 13

Bu sene öykülerine en inanmadığım takım Lions desem yanlış yazmamış olurum sanırım. Calvin Johnson’dan sonra, kötü giden bir sezonun da ardından ben çöküş beklerken, her hafta bir direnme hikayesi yazdılar. Bu haftayı bay geçtikten sonra Vikings ve Packers’ın da düşüşü ile beraber playoff için ağızlarından akan suyu cümle ahali görüyor. Sırada Jaguars karşısındaki muhtemel galibiyet var.

14- Minnesota Vikings (5-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 12

Güç sıralamasını yazmaya başladığım ilk haftalarda listenin başlarında yer alıyorlardı, devran çok kısa sürede döndü, Sam Bradford’ın bir laneti olduğu zaten yıllardır konuşuluyordu ancak giriş bölümü bu kadar iyi yazıldıktan sonra gelişme bölümündeki aksaklıklar, sonuç bölümü hakkında karamsarlığa itiyor beni. Adrian Peterson’ı aramaya pek gerek kalmıyordu, defans takımı, özel takım, sayı kaydediliyordu bir biçimde, herhalde şimdi Adrian Peterson’ın bastığı çimleri dahi öperler.

15- Houston Texans (6-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 18

Ancak buraya kadar düşürebiliyorum Texans’ı bu derecesiyle. Elimde olsa daha aşağılara da yazardım, nihayetinde yaptığım sıralama sübjektif olduğu kadar nesnel bazı doneler de içeriyor ve hala anlamadığım şu var, geçtiğimiz dokuz karşılaşmada, hiç parıldayan bir şeyler sahaya koyamadan, Houston Texans nasıl altı maç kazandı? Aslında yanıtım da mevcut, grupları çok kötü takımlardan oluşuyor, şansları yaver gidiyor, J.J. Watt olmadığında Jadeveon Clowney’nin nasıl bir canavar olduğu daha rahat gözlemlenebiliyor, bir de Lamar Miller gerçekten iyi koşuyor. Yine de şunu da belirmek lazım, geçtiğimiz sezon kendi sahalarında wildcard mücadelesini Chiefs’e kaybederken madara olmuşlardı, Brock Osweiler o maçtaki Brain Hoyer sinyalleri veriyor sezon boyu, aman dikkat.

16- Tennessee Titans (5-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 25

Sevgili Kaan Özaydın, Titans’ı koyabildiğince aşağı koymuş, ben de çekebildiğimce yukarı çektim bu sıralamada. Bu hafta Green Bay Packers’ı ne hale soktuğunu bu yazıyı okuyorsanız muhtemelen biliyorsunuzdur, hücumda epik şiir gibiydiler, izleyeni kendileriyle birlikte koşturdular neredeyse; savunmada da klasik roman gibiydiler, yapılarından ödün vermediler, biraz sıktıkları doğru ama izlettiler yine kendilerini. Şimdiye kadar Titans hep kağıt üzerinde kazanması gerekeni kazanıyor, kaybedecek denileni kaybediyordu, ilk kez bu döngüden çıkarken öyle bir kırdılar ki zincirlerini, Aaron Rodgers’ın diyeceği bir şey de kalmadı.

17- New Orleans Saints (4-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 19

Drew Brees ligin en iyi defanslarından birine kök söktürebiliyormuş, hala ve bunu yaparken parçaları çok iyi oturmuş bir takıma sahip olmadan da yapıyormuş. Broncos karşısında değindiğim hakem hatası olmasa, şu anda 5-4 olarak bahsedecektik Saints’den. 16 maçlık bir sezonda böyle bir hata ile maçı kaybedince belki de sezonu kaybediyor, moral olarak dibe vuruyorsunuz. Yine de sırf Drew Brees’den ötürü Saints ligin her daim hem tehlikeli hem keyifli takımlarından biri, maçı her zaman izlenir, Brees de ortada bir düello varsa asla geri adım atmaz. Kusurları da var elbette, muhtemelen Bears’a karşı da oynasalar, maçı alıp koparamazlar, illa başa baş bir mücadele izlettirip taraftarlarını fıtık ederler.

18- Pittsburgh Steelers (4-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 10

Steelers açısından işlerin iyi gitmediğini söylemek yanlış olmaz, Cowboys karşısında kötü oynamasalar bile, momentumun o kadar kendilerine dönmesine rağmen maçı kazanamadılar. Sezon başından beri Le’Veon Bell’i yeterince kullanamıyorlar, çok fazla WR seçenekleri olduğu doğru ancak Antonio Brown haricinde güvenebilecekleri stabil bir adam da yok. Gruplarından çıkıp playoff’a erişme şansları hala çok yüksek ancak ilerisi için umut verdiklerini söylemek güç.

19- Green Bay Packers (4-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 14

Onları bu sıralarda görmeye alışkın değil bu gözler, Packers’ın Titans karşısında düştüğü durumu görmeye de… Aaron Rodgers sanıyorum iki sezon önce biraz tökezleyip sezona girdikleri zaman yapılan eleştiriler üzerine beş harfli sihirli bir kelime söyledi ve herkesin yüreğine su serpmişti “R-E-L-A-X”. Bu sefer ise, sezon ortasına geldik, Aaron Rodgers’dan benzer bir sözcük henüz duyamadık, muhtemelen de sezon sonuna kadar duyamayacağız. Wildcard için yarış NFC North’da bu sezon olmayacak. Bu sezon, yarış sadece grup liderliği için ancak Vikings ve Lions ise Packers’ın bir adım önündeler.

20- Buffalo Bills (4-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 17

Bay geçtikleri haftada umarım Percy Harvin’in takıma “yeniden” ısınmasını sağlayabilmişlerdir. Önemli bir sorun olan WR durumuna böyle bir çözüm getirmeyi düşündüler yalnız muhtemeldir ki Percy Harvin top tutmaktansa daha çok koşu oyununda kullanılacaktır. Rex Ryan bu, 2016’nın NFL’inde koşu haricinde numarası kalmayan ender koçlardan, hadi yine de hakkını yemeyelim de elindeki malzemenin pasa yeterince uygun olmadığını da ekleyelim.

21- Baltimore Ravens (5-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 24

Houston Texans için söylediklerimi bir nevi Ravens için de tekrar edebilirim aslında. Burada olmalarını anlayabilmiş değilim, tek anladığım konu son galibiyetlerini Cleveland Browns’a karşı kazandılar, zaten olması gereken de buydu. Güven vermiyorlar, bu durumda dahi galibiyet sayısı açısından üstün olsalar bile gruplarındaki Steelers’dan daha iyi olduklarını söylemek güç. Önümüzdeki maçta Dallas’ta Cowboys karşısına çıkacaklar, varsa bir şekliniz, Ezekiel Elliot’ın karşısına bekleriz.

22- San Diego Chargers (4-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 20

Chargers hakkında söylenebilecek en değerli şeyleri sanırım sezon başından beri dillendiriyoruz. Sakatlıklara rağmen sahadaki duruşları takdire şayan ancak elbette boyun eğmek zorunda kaldıkları maçlar oluyor… Miami Dolphins bu karşılaşmalardan biri değildi belki ancak Chargers’da kadronun hala toy olduğunu söylemek sanıyorum yanlış olmaz, Philip Rivers’ın iteklemesiyle aldıkları dört galibiyet dahi övülesi başlı başına.

23- Indianapolis Colts (4-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 22

Colts için Andrew Luck haricinde bahsedecek pek bir şey yok gerçekten. Bu haftayı bay geçtiler, gruplarında derece olarak Houston Texans almış başını yürümüş, şu andaki görüntüleri ya da performanslarıyla da wildcard zorlayacak takım intibası kazandırmıyorlar izleyenlere. T.Y. Hilton kariyer sezonu geçirirken, Andrew Luck aldığı paranın hakkını verirken takımın geride kalanları bu ikiliye yetişmek için kaç fırın ekmek yiyeceklerini hesaplamakla meşguller…

24- Los Angeles Rams (4-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 28

Listede biraz da olsa yükselebilmelerinin nedeni New York deplasmanında Jets’e karşı aldıkları galibiyet. 9-6 biten karşılaşma izleyenler için her ne kadar ünlü Fransız düşünür Jean Paul Sartre’ın “Bulantı” kitabını anımsatacak gibi olsa da Jeff Fisher’ın her daim sezon hedefi olan 8-8 derecesini tutturabilmek adına elzemdi. Bir de hafta içinde duyurulduğu üzere 2016 NFL Draftı birinci sıra seçimi Jared Goff da artık Rams’in dümeninde olacak. Hard Knocks’da izlediğimiz Goff, geçtiğimiz üç, dört aylık süre içerisinde hem oyun becerisi hem de bilişsel anlamda ilerleme kaydedemediyse (ki pek ihtimal yok) vay Rams’in haline.

25- Carolina Panthers (3-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması:21

“Geri dönerler” mi diye heyecanlananların umutlarına limon sıktıkları aşikâr Kansas City Chiefs karşısında. Hele ki 17-0 öne geçip 20-17 karşılaşmayı elleriyle teslim etmelerinin ardından, yarı resmi bir ağızla da olsa sezonlarının bittiğini duyurmak mümkün. Panthers, geçtiğimiz sene yararlanamadığı sakat oyuncuların da dönmesiyle beraber en büyük şampiyonluk adayı olarak girdiği sezonda draft sırasında belki de ilk 10 içinde yer alacak, Cam Newton’ın egosundan mı bilemiyorum ancak sorunu iyi teşhis etmek lazım.

26- Tampa Bay Buccaneers (4-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 26

Kendilerinden daha berbat bir takımı yenerek (bkz: Bears) geçtiğimiz haftaya göre listemizde yerlerini korumayı başardılar. Bears karşısında aldıkları galibiyeti bir kenara koyacak olursak yıllardır yapılanmaya çalışan Tampa Bay’in nasıl bu denli iyi iş çıkaramıyor olduğunu düşünmek lazım. Jameis Winston şu anda vasat bir QB ve tavanı da “vasat üstü” olacak gibi duruyor. Sene başından beri RB pozisyonunda çok sakat verdiler, bunun yanında ligin en iyi genç WR’larından birine sahipler, iyi de Gerald McCoy’un önderliğini çektiği savunma, Tampa Bay’deki sıcak havadan ötürü mü hep böyle gevşek oluyor ancak karşısına Jay Cutler çıktığı zaman coşuyor, bilinmez.

27- Cinncinati Bengals (3-5-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 23

Sezonun yarısını geçtiğimiz şu zamanda iç karartıcı bir dereceleri olsa bile hala playoff yarışının içinde olabilirler, derecesini hak eden bir oyun ortaya koymayan Baltimore Ravens ve çok inişli çıkışlı olan Pittsburgh Steelers ile aynı gruptalar zira, diğer açmazları da şu aslında, playoff’a girseler, son dört sezonda olduğu gibi wildcard’ın ötesine geçme kalibresinde bir takıma sahip değiller, kağıt üstündeki isimler çok göz doyurucu olmasına rağmen hem de. New York Giants karşısında kaybettikleri yakın karşılaşma moral bozucuydu evet ancak hala sezon bitmiş değil.

28- New York Jets (3-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 27

Todd Bowles’a üzülüyorum açıkçası, iyi bir defansif koordinatördü, iyi bir oyun zekasına sahip ancak head koçluk başka bir şey galiba. Koçlukta, bir pozisyonda oynatacağınız oyuncuya ne kadar kredinizin olduğunu, yerine geçecek oyuncuyu ne zaman kullanmanız gerektiğini çok iyi hesaplamalısınız, hele ki bu pozisyon takımın beyni QB ise. Bowles, sene başından beri QB sorunsalına çare bulamayıp üstüne tüy dikti, potansiyeli çok yüksek olan Jets için üzülmekten başka birşey gelmiyor elimden.

29- Jacksonville Jaguars (2-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 30

Çok iyi bir draft geçirmiş olmaları, ligin yükselen genç QB değerlerinden birine sahip olmaları, defans takımına yapılan sansasyonel eklentiler… Bunlar Jaguars için sezon öncesinde konuşulan konulardı, geldiğimiz yerde bir adım öne atamadıklarına şahit oluyoruz, takımının defansının iyi olduğu günler hücum bocalıyor, hücum iyiyse defansın çıtı çıkmıyor bu sefer, bir türlü Jaguar, o hızlı koşuşunu yapması için dengesini sağlayamıyor bu nedenle.

30- Chicago Bears (2-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 29

Chicago Bears benim gönül verdiğim takım ve 2016 sezonunun takımım adına gidişatından memnunum. Şöyle ki, örneğin Tampa Bay maçında Jay Cutler’ın hatalarının ardından, takımın derecesi, soyunma odasında Cutler’a diğer oyuncular tarafından güven olmadığının haberlerinin yayılması vs. ile beraber bu adamın sezon sonunda takımdan kesileceği neredeyse garanti olmuş vaziyette. Jay Cutler, 120 küsür milyon dolarlık kontratının garanti olan 54 milyonunu bu sezonun sonunda almış oluyor, bundan sonra Cutler’ın takımdan kesileceği aşikar, draft’ta bir QB’ye yönelim olacağı da. Henüz bu minvalde haberler dolaşmıyor olmasına rağmen sezon sonunda John Fox’a da teşekkür edilerek (niyeyse) yolların ayrılacağını umuyor, hissediyorum, Bears’ın iyice dibe vurması gerekiyordu ve o dibe vuruş da işte tam bu sezon!

31- San Francisco 49ers (1-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 31

Eğer 49ers izlemeye hala tahammül edebiliyorsam, Colin Kaepernick’in sadece saha dışında değil sahada ne yaptığını merak ettiğimden, bir de Chip Kelly’nin suretini unutmak istemediğimdendir. Bunun haricinde 49ers’ın izlenecek bir tarafı yok bu sezon, Arizona Cardinals’ı deplasmanda görece “zorlamış” olmak dahi onlar açısından önemli bir adım sayılabilir.

32- Cleveland Browns (0-10), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 32

Kalan maçlarına bakıyorum ve “kazanabilirler” dediğim bir karşılaşma bulamıyorum, belki de yarım var, sezonun son maçından bir önceki karşılaşmasında kendi evlerinde Chargers karşısında, o da Chargers’ın o güne kadar ununu elemiş eleğini asmış pozisyonda olacağını tahmin ettiğimden dolayı. 2017 NFL Draftı’nda hangi QB’nin canına okuyacaklar, şimdiden merak konusu.