NFL tarihinin en iyi quarterback’lerinden biri olan Tom Brady ve NFL tarihinin en iyi running back’lerinden biri olan Adrian Peterson aynı takımda bir araya gelebilir mi?

Fantasy football’da bile aynı takım altında buluşması oldukça zor olan ikilinin NFL’de aynı formayı giymesi kısa bir süre önceye kadar sadece bir hayalden ibaretti. Ancak Minnesota Vikings’in Adrian Peterson’ı takımdan kesmesi ve son yaşanan gelişmelerden sonra, New England Patriots, Peterson için gerçekçi bir ihtimal haline geldi.

Boston Herald’ın haberine göre Adrian Peterson, New England Patriots’ta oynamak için ücretinde büyük bir indirime gidip, takım dostu bir anlaşmaya evet demeye hazır!

Geride bıraktığımız 10 yılda Minnesota Vikings’ten 100 milyon doların üstünde para kazanan Adrian Peterson’ın, Patriots’a gitmek istemesinin yegane sebebi ise bir yüzük kazanmak. Yıldız oyuncu 10 sezonluk NFL kariyerinde sadece dört defa playoff’a kalabilmişti ve Super Bowl’a en çok yaklaştığı yıl 2009 sezonunda New Orleans Saints’e kaybettikleri NFC Finali olmuştu.

Son şampiyon New England Patriots açısından ise Adrian Peterson’ın “feda” demesi halinde her şey mümkün görünüyor. Takım son yıllarda Darrelle Revis ve Chris Long gibi yıldızları benzer şekillerde kadrosuna katmış ve bu isimler kariyerleri boyunca peşinden koştukları yüzükleri Patriots forması altında kazanmışlardı.

Geçtiğimiz sezon yaptığı 18 touchdown koşusuyla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli running back LeGarrette Blount’ın 2017 sezonu için kontrat altında bulunmaması, Peterson’ı Patriots için kusursuz bir aday yapıyor. Dion Lewis ve Super Bowl kahramanı James White’ın yanına Adrian Peterson gibi güçlü bir running back’i ekleyince Patriots hücumu hiç olmadığı kadar korkutucu bir hale geliyor.

Konuşulanlar, Adrian Peterson’ın iki milyon dolar değerinde bir kontrat ile Patriots’a gidebileceği yönünde. Vikings’ten kesilmeseydi 2017 sezonunda 18 milyon dolar kazanacak olan All-Day lakaplı oyuncunun ücretinde böyle yüksek bir indirime gidip gitmeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz…

Yıldız oyuncu için diğer adaylar ise kendisine Patriots’tan daha fazla para verebilecek Oakland Raiders ve New York Giants…