Son iki sezonu New York Jets formasıyla geçiren yıldız wide receiver Brandon Marshall, önümüzdeki sene bir başka New York temsilcisinin başarısı için ter dökecek. Giants ile iki yıllığına 12 milyon dolara anlaştığını duyuran yıldız oyuncu, takımın süperstar’ı Odell Beckham Jr. ile karşı takımlara çok büyük problemler yaratacak.

2015 yılında geldiği New York’da Jets formasıyla ilk senesinde harika bir performans göstererek takımı playoff’un kapısına kadar getiren Marshall, ikinci sezonunda ise beklentilerin altında kalmıştı. Ancak bunun en büyük sebebi oyun kurucu pozisyonundaki istikrarsızlıklar olmuştu. Buna rağmen 2017 sezonu öncesi sözleşme yenilemek isteyen Jets’in talebini kabul etmeyen Marshall, serbest kalmak istedi ve Jets de oyuncunun talebini yerine getirdi.

Kariyerine Denver Broncos’ta başlayan Marshall, 2010 sezonu öncesi Miami Dolphins ile anlaşmış ve iki sezon da burada geçirmişti. 2012’de Chicago Bears ile anlaşan tecrübeli wide receiver, o sezon yakaladığı 1508 yard’lık pas ve 11 touchdown pasıyla First-Team All-Pro takımına seçilme başarısı göstermişti.

2015 sezonu öncesi ise Jets’in yolunu tutan Marshall, Jets’in son haftada hiçbir iddiası kalmamış Buffalo Bills’e yenilip playoff’u kaçırdığı o sezonda kaydettiği 1502 yard’lık top tutuş ve yakaladığı 14 touchdown pası ile Jets’in takım MVP’si seçilmeyi başarmıştı.

Öte yandan, olası destinasyonları arasında doğup büyüdüğü şehir olan Pittsburgh’u da bulunduran Marshall, seçimini New York’ta kalmaktan yana yaptı. Bu tercihinde, her hafta Showtime adlı kanalda yayınlanan ve Marshall’ın da yorumcu olarak katıldığı Inside the NFL programının New York’ta çekiliyor olmasının büyük bir etkisi olabilir.

11 yıllık kariyerinde henüz bir playoff tecrübesi bulunmayan yıldız oyuncu, Eli Manning ile harika bir ikili olacaktır. Ancak sahadaki performansları Odell Beckham Jr.’ın önüne geçerse buna Odell’in tepkisi ne olur ve takım kimyası bundan nasıl etkilenir, bunları zaman gösterecek…