Dan Carpenter ile yollarını ayıran Buffalo Bills, tecrübeli kicker’ın yerini çabuk doldurdu. Seattle Seahawks’ın eski kicker’ı Steven Hauschka ile anlaştığını duyuran Bills, oyuncuya dört yıl için 12.4 milyon dolar ödeyecek.

Seahawks ile bir şampiyonluğu bulunan 31 yaşındaki Hauschka, uzun mesafeden yaptığı saha gollerinde yüksek bir başarı gösterse de ekstra sayı vuruşlarında son zamanlarda hayal kırıklığı yaratmıştı.

Geçen sezon 40 yard ve üstü saha gollerinde 11’de 9 isabet bulan oyuncu, 32 yard’a çekilen esktra sayı vuruşlarında ise son iki sezonda 10 defa isabet bulamayarak çok önemli sayıları kaçırmıştı. Geçen ay kadrosuna Minnesota Vikings’in eski yıldızı Blair Walsh’u katan Seahawks böylece koç Pete Carrol’ın “topu yeteri kadar havalandıramıyor” dediği Hauschka ile yollarını ayırmış oldu.

Bills yaptığı bir diğer hamlede ise Packers’ın başarılı safety’si Micah Hyde ile beş yıllığına 30 milyon dolarlık anlaşmaya vardı. 26 yaşındaki oyuncu geçen sezon koç McCarthy’nin joker elemanı olmuş ve savunmanın pek çok farklı pozisyonunda görev yapmıştı. Kariyerinde toplam dokuz top çalması bulunan başarılı oyuncu, bunların dördünü geçen sezonun son yedi maçında yapmıştı. Geçen sezon Packers’ın oynadığı 19 maçın hepsinde forma giyen oyuncu, Falcons’a karşı oynadıkları NFC şampiyonluk maçını ise sakatlanarak yarıda bırakmak zorunda kalmıştı.