Cleveland Browns, 2017 NFL Draftı’nın ilk sırasından defensive end Myles Garrett’ı seçti. Uzun süredir ilk sıradan kimi seçeceği merakla beklenen Browns, draft’ın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Garrett’ı seçerek sürprize izin vermedi.

Geçtiğimiz sezon sadece bir galibiyet alabilen Browns, şimdi Garrett’ın organizasyonun kurtarıcısı olarak takımı 1999 yılından beri ikinci defa playoff’a taşımasını bekleyecek.

Texas A&M’in yıldızı olan Myles Garrett, draft için Philadelphia’ya gitmezken, kendisi için bu büyük günü Arlington, Texas’taki evinde ailesiyle beraber takip etmeyi tercih etti.

Draft sonrasında açıklamalarda bulunan 21 yaşındaki oyuncu, çok mutlu olduğunu dile getirirken “Hedeflerimden sadece birini başarmış oldum. Büyük şeyler bizi bekliyor” diyerek Browns taraftarlarına umut dağıttı.

Garrett, Texas A&M Aggies kariyeri boyunca 31 sack ve 141 tackle a imza atmıştı. Genç oyuncu son sezonunda ayak bileğindeki sakatlığına rağmen 8.5 sack yaparak yıldızlaşmıştı.

Tarz olarak NFL’in son 10 yılına damgasını vuran Julius Peppers’a benzetilen Myles Garrett’ın Browns’ın aradığı isim mi olacağını yoksa yıllardır hayal kırıklığı yaratan Cleveland draft seçimleri arasına mı gireceğini hep birlikte göreceğiz…