NFL Network’ten Ian Rapoport’un haberine göre Adrian Peterson geride bıraktığımız Pazartesi günü New England Patriots yöneticileri ile görüştü. Fakat haberlere yıldız running back ve New England masadan bir anlaşmaya varamadan kalktı.

Patriots geçtiğimiz haftalarda Cincinnati Bengals’dan Rex Burkhead ile kontrat imzalayarak running back pozisyonunu güçlendirmişti. New England son zamanlarda LeGarette Blount’tan beklediği katkıyı alamıyordu. Şimdi ise Peterson transferi Patriots’in koşu oyununda aradığı fizikselliği getirebilir.

New England Patriots’in koçu Bill Belichick veteran running back’ler konusunda katkı alma anlamında da başarılı bir koç. 2004 senesinde Corey Dillon, Bengals’dan ikinci tur draft hakkı karşılığında takıma kazandırılmıştı. Dillon o zaman 29 yaşındaydı ve Patriots’taki ilk senesinde kariyer rekorları olan 1,635 yard ve 12 TD’lık bir sezon geçirmişti.

Adrian Peterson kariyerinin sonlarına doğru yaklaşıyor ve emekli olmadan önce Super Bowl’da oynamak için yıllık ücretinde indirime gidebilir…

Öte yandan Patritots, Adrian Peterson’in Seattle Seahawks’tan sonraki görüştüğü ikinci takım olurken efsane ismin önümüzdeki sezon hangi takımın formasını giyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.