Texas A&M Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra 2014 NFL Draftı’nın ilk turunda Cleveland Browns tarafından seçilen Johnny Manziel, Brian Hoyer’ın arkasında yedek başladığı senenin ilerleyen maçlarında ilk 11’e adını yazdırmıştı.

Ancak uyuşturucu ve alkol kullanımı ile kız arkadaşını dövdüğü iddiaları da dahil olmak üzere çeşitli suçlardan başı derde giren oyuncu NFL’de tutunamamıştı. Yine de Johnny Manziel’i bir daha sahalarda göremeyeceğinizi düşünüyorsanız o kadar da emin olmayın!

Geçtiğimiz hafta Dallas’da yapılan bir organizasyonda konuşan Manziel, birkaç takım ile görüştüğünü dile getirdi.

“Kendimi soktuğum durumu ve yaptığım hataları anlıyorum. Geçen seneyi boş geçirdim. Şu anda çok umutluyum. Eğer bir fırsat daha bulursam elimden gelen her şeyi yapacağım.” diyen Manziel, bir süredir çıkan dedikoduları böylece doğrulamış oldu.

Kariyerindeki en büyük başarısı 2012 yılında NCAA’de Heissman ödülünü kazanmak olan Manziel, en son Aralık 2015’de forma giymişti. Browns formasıyla toplam 15 maça çıkan oyuncunun iki sezon sonunda yedi touchdown pası ve yedi interception’ı bulunuyor.

Kanunla başının derde girmesinin ardından kendisini artık temsil etmeyeceğini açıklayan menajeri Erik Burkhardt ile barışan Manziel, Super Bowl haftasında da New Orleans Saints koçu Sean Payton ile kahvaltı ederken görüntülenmişti.

Kendisi hakkında çıkan haberlerde formunu koruduğu ve geri dönmek için antrenman yaptığı belirtilen Manziel’in böyle bir şansı bulması çok zor olsa da NFL’de her an her şeyin olabileceğin defalarca gördük.

Bakalım yıl içinde oyun kurucu arayışına girecek takımlar önce Colin Kaepernick’i mi yoksa Johnny Manziel’i mi tercih edecek…