New Orleans Saints pas hücumunun en önemli parçalarından biri olan Willie Snead’i 2017 sezonunun ilk bölümü için kaybetti. 25 yaşındaki oyuncunun NFL tarafından profesyonel davranış politikalarına aykırı davrandığı gerekçesiyle üç maçlık men cezasına çarptırıldığı açıklandı. Cezanın aslında dört maçlık olduğu, yapılan itiraz sonrası da üç maça indiği belirtildi. Snead, off-season’da alkollü araç kullanırken yakalanmıştı…

Geçtiğimiz sezonun en iyi çıkışlarından birini yapan Snead, şimdi takımının Minnesota Vikings, New England Patriots ve Carolina Panthers ile oynayacağı zorlu maçlarda sahadaki yerini alamayacak. Snead, dördüncü hafta Saints’in Londra’da oynayacağı Miami Dolphins maçıyla sahaya geri dönecek.

Geride bıraktığımı iki sezonda toplamda 141 yard pas tutup takımına 1,879 yard ve yedi touchdown kazandıran oyuncunun bu sezon Brandin Cooks’un ayrılışı sonrası hücumda önemli bir rol üstlenmesi bekleniyordu.

Michael Thomas ve Ted Ginn Jr. İle birlikte sahada yer alması beklenen Snead’in yokluğunda ise Brandon Coleman’a büyük bir şans doğmuş oluyor. İki yıldır takımda geri planda kalan Coleman, hazırlık kampları döneminde Drew Brees’in en güvendiği isimlerin biri olmuştu. Coleman, şimdi ilk üç maçta hayatının en önemli fırsatlarından birini elde edecek…

Saints ayrıca pas hücumunda Mark Ingram, Adrian Peterson ve çaylak Alvin Kamara’dan oluşan running back üçlüsünün de aktif rol alması bekleniyor.