2017 sezonu New York Giants için kabus gibi geçmeye devam ediyor. Sezonun henüz galibiyet yüzü görmeyen takımlarından olan New York Giants, geride bıraktığımız haftada ilk galibiyetini arayan bir diğer takım Los Angeles Chargers’a yenilirken yıldız wide receiver’ı Odell Beckham Jr.’ı da kaybetti.

Maç esnasında diğer iki önemli receiver’ı Brandon Marshall ve Sterling Shepard’ı da sakatlığa kurban veren Giants’a en kötü haber Beckham’dan geldi. Karşılaşmada ayak bileği kırılan Beckham’ın sezonu kapattığı açıklandı. Diğer oyuncuların sakatlıklarının kısa süreli olduğu belirtildi.

Maçın bitimine dört dakika kala kısa bir pası yakalamak isterken yere dengesiz biçimde bir şekilde düşüp acı içinde kıvranan Odell Beckham, New York Giants hücumunun tartışmasız en önemli ismiydi.

Yıldız oyuncu bu sezon dört maça çıkıp üç touchdown yapmıştı. 25 yaşındaki Beckham, şu ana kadar Giants’ta geçirdiği üç sezonda hiçbir zaman 1,300 yardın altına düşmemiş ve 10 veya üstünde touchdown pası yakalamıştı.

Bu sakatlık sonrası Beckham’ın yerine Roger Lewis’in ilk 11’e yerleşmesi beklenirken zaten sıkıntı yaşan Giants hücumunun nasıl toparlanacağı büyük bir merak konusu…

Hücumdaki en büyük yeteneğini kaybeden ve koşu hücumu uzun süredir etkisiz olan takım için tek çıkar yol 36 yaşındaki Eli Manning’in bir mucize yaratması. İki Super Bowl yüzüğü bulunan tecrübeli oyuncu, takımı ilk beş maçını kaybederken bu maçlarda 1,338 yard, sekiz touchdown pası ve beş interception ile henüz iyi sinyaller vermiş değil…