NFL’de artık sezon için her şeyin belli olacağı Aralık ayına girdik, daha doğrusu maçlar başlayınca gireceğiz. Matematiksel olarak sadece Cleveland Browns, San Francisco 49ers ve New York Giants elendi ama onların dışında sekiz takımın daha elendiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Hayır! Cowboys onlardan biri değil, hala şans var. Şaka bir yana çoğu takımın olduğunu düşündüğü playoff şansları hala devam ediyor ama çoğu bu hafta alınacak bir mağlubiyetle sonlanabilir. 12. haftada mesela Jets, Packers gibi takımlar kaybederek playoff şanslarını sıfıra yakın hale getirdiler. İşin diğer ucunda Chargers yükselişine devam etti ve playoff şansını ayakta tutmanın yanında olasılığı iyice yükseltti… Ligin tepesinde ise Rams’e yenilen Saints dışındakiler eksiksiz yola devam etti ve yerlerini korudular.

1- Philadelphia Eagles (NFC Doğu, 10-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 1

Birinci sırayı Eagles’dan almak için şu an başka takımların çok iyi bir argümanı yok. Philadelphia ligin en iyi rekoruna sahip, ikinci haftadan beri kaybetmiyorlar, quarterback’leri en büyük iki MVP adayından biri ve sahanın her bölgesinde çok dominant bir oyun oynuyorlar. Her yerde bu sene Super Bowl 39’un tekrarını göreceğimiz söylense de Eagles’ın bu bütün oyununa ve formuna rağmen playoff zamanında takılacağını ve Super Bowl’a kalamayacağını düşünüyorum. Ancak sene başında Chiefs’e de inanmadığım ama bire koyduğum gibi, şu an da ligin en iyi takımı Eagles diyorum.

2- New England Patriots (AFC Doğu, 9-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 2

Patriots ile ilgili söylenebilecek çok şey yok. Tom Brady önderliğinde bir sezonu daha 50% rekorun üstünde kapattılar ve AFC Doğu şampiyonluğundan sonra uzun bir playoff geçirmeye hazırlanıyorlar. Bu hafta Dolphins’e karşı zorlanmadılar ve kalan maçlarında da çok zorlanmayacaklar ama bir tek önemli Steelers maçıyla AFC’nin birinci sırasını belirleyecekler. Yukarıda Eagles’a uzun yolda inanmadığımı söyledim; en çok inandığım takım ise Belichick’in Patriots’ı.

3- Minnesota Vikings (NFC Kuzey, 9-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 3

Detroit’e karşı çok önemli bir galibiyet alan Vikings on günlük bir aradan sonra üst üste iki hafta NFC Güney’in iki güçlü takımı Falcons ve Panthers ile oynayacak. Şu ana kadar biriktirdikleri galibiyetler sayesinde içlerinde hafif bir rahatlama olabilir ama bu takımlardan ikisi de olası playoff rakiplerinden olduğu için maçlara çok iyi hazırlanmaları, maçtan sonra da filmleri daha da iyi çalışmaları gerekiyor.

4- Los Angeles Rams (NFC Batı, 8-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 6

Geçen hafta Vikings’e karşı 7 sayı atarak kaybedince kafamda geleceğe dair soru işaretleri oluşmuştu ama son dönemde müthiş oynayan Saints savunmasına karşı oynadıkları oyundan sonra bütün kaygılarım gitti. Kalan beş haftada Saints maçındaki formlarını korumaları lazım çünkü fikstürleri sadece daha da zorlaşıyor. Cardinals, Eagles, Seahawks, Titans ve 49ers’la oynayacaklar, ve playoff’a kalmak için bunlardan iki hatta üç galibiyet almaları gerekebilir.

5- Pittsburgh Steelers (AFC Kuzey, 9-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması:

Steelers galibiyet almaya devam etse de oyunlarındaki bazı sıkıntılar devam ediyor. Hücum sene başındaki duruma göre çok ilerledi ve ligin belki de en iyisi. Ancak savunma, Brett Hundley’nin Packers takımına karşı bile zorlanıyor. Playoff’ta Tom Brady’e karşı da böyle olursa Brady onlara hiç acımadan galibiyetini alıp sonraki tura geçer. Sene sonuna kadar bunu halledirler diye düşünüyorum ama bunu yaparken de hücumun gerilemesini engellemeliler. Sene başında savunma iyi hücum kötüydü; şimdi hücum iyi savunma kötü; ileride savunma tekrar iyi olursa dengeyi sağlamaları lazım.

6- Carolina Panthers (NFC Güney, 8-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 7

Newton en iyi oyununu oynamadı ama Panthers bir galibiyet daha alarak Saints’i takibi sürdürdü. Bu hafta Saints’in yenilmesiyle galibiyet sayılarını eşitlediler ve haftaya New Orleans’da onları yenip NFC Güney liderliğini almak isteyeceklerdir. Panthers’ın bir yıl aradan sonra tekrar grupta liderliği alması güzel bir geri dönüş hikayesi olacaktır ama buna varana kadar beş hafta boyunca en zorundan bir mücadelenin içinde olacaklar.

7- New Orleans Saints (NFC Güney, 8-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 4

Rams mağlubiyetiyle Saints’in sekiz maçlık galibiyet serisi sonlandı ve son düzlüğe girerken Saints’in hiçbir rahatlık içinde olmaması gerekiyor. Önümüzdeki iki hafta Panthers ve Falcons ile oynayacaklar. İki takım da haftalardır bu fırsatı bekliyordu ve onlar, Saints’in takıldığı ilk durumda, bundan faydalanıp NFC Güney’de birinci sırası için birbirlerine girecekler. Benim tahminimce üçü de bir division şampiyonu, iki wild card olarak playoff’a girebilir. Ama bu durumda bile playoff’ta sıralama çok şey ifade ediyor.

8- Atlanta Falcons (NFC Güney, 7-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 9

Bucs galibiyeti ile NFC Güney playoff yarışında arkada da olsa yerini koruyan Falcons haftaya Vikings ile çok kritik bir maç oynayacaklar ve bunu kaybetmek onları playoff macerasından ve olası bir Super Bowl rövanşından alıkoyabilir. Ama işler Falcons için bu maçtan sonra kolaylaşmayacak aksine daha da zorlaşacak. Son dört maçlarında da iki defa Saints ile bir kez de Panthers ile oynayacaklar, kalan maç ise kolay gözükmesine rağmen deplasmanda olan bir division maçı. Bundan dolayı Falcons’ın playoff şansı düşük görünüyor ama form tutturdukları anda onları tutabilecek takım yok- geçen seneki bütün NFC takımlarına sorabilirsiniz.

9- Los Angeles Chargers (AFC Batı, 5-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 12

Sene başında AFC Batı’nın ligdeki en çekişmeli ve en çok iyi takımı barındıran grup olmasını bekliyorduk. Ama son aya girdiğimiz zaman dört takım arasından konuşulmaya değer bir tek Chargers’ın kaldığını görüyoruz. Yıla kötü başlasalar da son haftalarda yakaladıkları form ve grubun ve konferansın çok kötü durumda olması Chargers’ın playoff şanslarını hala ayakta tutuyor. Bu tempoda oynamaya devam ederlerse Chiefs’i de geçip AFC Batı birinciliğini alabilirler, ve aralarındaki farkın bir maç olduğunu düşünürsek bunun çok da uzak olmayabileceği fikri AFC takımlarını korkutuyor olmalı.

10- Seattle Seahawks (NFC Batı, 7-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 10

Rams’in Saints’i devirmesi Seattle adına önemli bir kayıp oldu. Kalan beş haftada iki takımın fikstürü de zorlaşacak olsa da bu konuda Seattle’ın daha çok sıkıntılı bir durumda olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca savunmada üst üste yaşadıkları kayıplar onları birkaç adım geriye götürebilir. Bu nedenle Rams’in böyle ekstra bir galibiyet alması onlar için çok zararlı oldu. Bu hafta Eagles ile oynayacaklar, favori olmasalar da kazanmaları division ve wild card yarışı için çok faydalı olur. Savunmanın bahsettiğim gibi eksik olması Russell Wilson ve hücuma çok iş bırakıyor.

11- Jacksonville Jaguars (AFC Güney, 7-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 8

Titans ile AFC Güney şampiyonluğu yarışındaki Jags’in Arizona’ya maç kaybetmeye hiç lüksü yoktu. Son haftaya kadar devam edecek olan yarışta her haftanın önemi gittikçe artıyor. Jaguars ligin en iyi savunmalarından birine ve çok iyi bir koşu oyununa sahip, ama bu maç için konuşmamız gerekirse ikisi de tutmadı ve işler Blake Bortles’ın oyununa kaldı. Jags’in oyunundaki tek ve en önemli eksik bu hafta olduğu gibi yüzlerine vurulduğu zaman donakalıyorlar. Playoff’ta iyi takımlara karşı bunu yaşamaları mümkün, buna bir çare bulmaları lazım.

12- Detroit Lions (NFC Kuzey, 6-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 11

Matthew Stafford maçta çok iyi olmasa da Detroit, ligin en iyi takımlarından Vikings’e karşı var olmayan bir koşu oyunuyla maça ortak olmayı başardı. Kalan yolda zorlanmayacak olan Detroit’in yoldaki en büyük eşiği bu hafta oynayacağı Ravens maçı, bunu da galibiyetle geçebilirlerse- çok mümkün-, iyi bir rekora sahip olup playoff’a girebillirler. Ne kadar hala Matthew Stafford’ın sırtında taşınsa, ve bu sene de ortalamanın biraz üstünde olsa da Lions NFC wild card’ı için en büyük adaylarından biri. Fikstürün sonuçta çok etkisi olmadığını düşünenler biraz daha düşünsün.

13- Washington Redskins (NFC Doğu, 5-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 13

Running back Samaje Perine’ın 100 yard’ın üstünde koşması ve Kirk Cousins’de iyi oynaması ile Redskins, biraz zorlansa da Giants’ı devirmeyi başardı. Geri kalan süreçte zor maçlar oynayacaklar ve bu nedenle post-season’a çıkmaları için şansları çok düşük, ama yine de her maçta sahada sonuna kadar savaşacaklarına ve en az birkaç maçı kazanacaklarına dair kimsenin şüphesi olmamalı. Bu perşembe akşamı Cowboys ile oynayacakları maçta alıcakları bir galibiyet, onlar için büyük bir serinin başlangıcı olup, onları playoff’a taşıyabilir ama dediğim gibi şansları düşük.

14- Tennessee Titans (AFC Güney, 7-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 14

Titans genel olarak iyi performe edip maç kazansa da, büyük ihtimal sene sonunda playoff’a girecek olsa da çok iyi bir futbol takımı olduklarını düşünmüyorum. Oyunun her tarafında yeterli güce sahipler ama maçta öne çıkan bir pozisyonları yok. Yıllar içinde genç quarterback Marcus Mariota yıldızlaşıp bu görevi üstlenir ama şu an için o durumda değil. AFC Güney’de Jaguars ile çekişmeli bir şampiyonluk mücadelesi veriyorlar ve Jags’in Cardinals’a kaybetmesi Titans için çok yararlı oldu. Bu mücadelenin sonucu büyük ihtimalle 17. haftada takımların birbiriyle oynayacağı karşılaşmayla belli olacak.

15- Baltimore Ravens (AFC Kuzey, 6-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 17

Yıllardır değişmeyen hikaye; Ravens savunması maç kazanmaya yetecek seviyede iyi. Savunma sene başından beri onları ayakta tutuyor ama topun diğer yönünde büyük sıkıntıları var. Koşu oyununu yavaş yavaş toparlıyor olsalar da, Flacco’nun pas oyunu bir türlü toparlanamıyor. AFC wild-card yarışının içinde ve bence başarılı bitirecek tarafındalar ama Ocak’ın sonlarında da oynamaları için Flacco’nun kendisi iyi oynadığı zaman takımın nerelere gelebildiğini hatırlaması lazım.

16- Buffalo Bills (AFC Doğu, 6-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 22

Önceki haftalarda çok kötü şekillerde kaybeden Bills, bu hafta wild card rakibi olabilecek olan Chiefs’e karşı bambaşka oynadı ve galibiyeti aldı. Farklı bir galibiyet olmasa da oyuna hakimdiler ve çok tehdit edilmeden kazanabildiler. İleriye giderken division kazanmak gibi bir seçenekleri olmadığı için wild-card yarışına devam edecekler. Beş maçı, kolay; iki tane Dolphins, bir Colts ve zor; iki tane Patriots, maçları olarak gruplayabiliriz. Kolay maçları yener ve zor maçları kaybederlerse -ya da bir şekilde birini yenebilirlerse- uzun zamandır dışarıda kaldıkları playoff’a girebilirler.

17- Arizona Cardinals (NFC Batı, 5-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 19

Sene başından beri rekorlarının onları ifade etmediğini söylediğim Cardinals’ın gösterdiğinden çok daha kötü olduğunu söylüyordum ama bu hafta Jaguars’ın koşu oyununu durdurmayı çok iyi başardılar ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Blaine Gabbert, maçta koşu oyunun tutması sayesinde biraz rahatladı ve istediği pasları verebildi. Playoff için şansları pek olmasa da Cardinals kalan maçlarda iyi mücadele edecektir. Rams, Redskins gibi takımlara karşı galibiyet almalarını beklemiyorum ama güzel oynayacaklardır.

18- Dallas Cowboys (NFC Doğu, 5-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 16

Elliott’ın cezası Cowboys’un açıklarını gün yüzüne çıkardı. Hücum koşu oyununa çok bağlıydı ve hücumun sahada kalması, zaman geçirmesi savunma için de önemli bir faktördü. Hem Elliott hem de Tyron Smith’in yokluğunda Prescott ve hücum ne sahada çok zaman harcayabildi ne de sahada geçirdiği zamanı faydalı kullanabildi. Dak de hem korunmadığı hem de play-action pasları Zeke’in yokluğunda daha az etkili olduğu için çok geriledi hem hücumu organize etmekte zorlandı. Cowboys’un Elliott olmadan üç maç geçirmesinden sonra, 2009 Browns’dan beri ilk kez bir takım üç maç üst üste 10 sayının altında kalmış oldu, ipucu: Browns o sene iyi değildi. Cowboys’un durumu da şu an hiç iyi değil.

19- Oakland Raiders (AFC Batı, 5-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 23

Sene başında AFC Batı şampiyonluğu mücadelesini düşündüğümüzde daha konuşulmaya değer bir şey planlamıştık ama sona yaklaşırken yine de ortaya bir mücadele çıktı. Chiefs 6-5 ile önde olsa da çok formda Chargers 5-6 ve sanırım iyi Raiders 5-6 ile onları takip ediyor. Son üç hafta Cowboys, Eagles ve Chargers ile oynayacakları maçlardan en az bir tercihen ikisini yenebilirlerse bu hayal kırıklığıyla dolu seneyi playoff’a girmiş bir şekilde bitirebilirler. Gerisi için de; playoff’a kendini attığın zaman kalanı hiç belli olmaz demek doğru olur diye düşünüyorum.

20- Kansas City Chiefs (AFC Batı, 6-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 15

Seneye bomba gibi başlayan Chiefs, altıncı haftada patladı ve o zamandan beri toparlanamadı. Alex Smith bu süreçte elit durumundan çaylak quarterback tarafından bench’lenmeli duruma geldi. Bills ile oynadıkları maç büyük ihtimalle AFC’deki altıncı sıranın sonucunu belirledi. 2015 Falcons, 2016 Vikings gibi 2017 Chiefs de 5-0 başlayıp sonra patlayan balon takımlar arasındaki yerini almaya hazırlanıyor. Henüz playoff şanslarını kaybetmediler ama bu oyunla başka maç kazanmaları mümkün değil.

21- Cincinnati Bengals (AFC Kuzey, 5-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 21

Kafamızda uzun zaman önce playoff yarışından attığımız Bengals sessizce işin içinde kaldı ve bir ay kala playoff pozisyonlarının almaya müsait kalmasıyla artık ihtimaller arasında gösterilebiliyor. Kalan maçları çok zor olsa da sene içinde az da olsa oynadıkları iyi oyunu ortaya koyarlarsa Steelers, Bears, Vikings, Lions, Ravens maçlarından olabildiğince az kayıpla ve bir playoff maçı biletiyle ayrılabilirler. Düşük bir olasılığı var ama imkansız değil.

22- Green Bay Packers (NFC Kuzey, 5-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 28

Brett Hundley’nin takımı istikrarsız durumunu bu hafta da korudu ve geçen hafta Baltimore’a karşı sayı bulamayan takım ve bu hafta ise Steelers’a karşı ucu ucuna kaybetti. Playoff için hala bir umutları vardıysa bu hafta Steelers galibiyetini ellerinden kaçırmaları onlar için üzücü olmuştur çünkü buradan sonra playoff’a girmeleri zor. Yine de önümüzdeki iki hafta oynayacakları Bucs ve Browns maçlarını iyi kapatırlarsa Rodgers’ın olası dönüşüyle kalan maçlarda başarılı olup büyük bir geri dönüş yapabilirler. Bunun olacağına inanmıyorum ama olasılığı hala mevcut.

23- Tampa Bay Buccaneers (NFC Güney, 4-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 18

Savunmanın iyi olmadığını biliyorduk ama bu sene genel olarak hücum çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Şu an quarterback Ryan Fitzpatrick olsa da, Jameis Winston oynarken de durum farklı değildi. Önceki hafta iyi oynasalar da bu oyun Falcons gibi bir şampiyonluk adayına karşı yetmedi ve bir mağlubiyet daha aldılar. Seneye kazanma umutlarıyla giren Bucs çok farklı sonuçlarla ayrılacak, belki seneye daha iyi olur.

24- New York Jets (AFC Doğu, 4-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 20

Jets her hafta rakiplerine zorluk çıkarıyordu, bu hafta da çıkardı ve son beş maçta da çıkaracak. Ama kaybettikleri neredeyse bütün maçlar gibi bu hafta da yakın birşekilde, saçma hatalar yüzünden kaybettiler. Panthers gibi iyi bir takıma karşı maça ortak olsalar da sonunda bir kez daha bitiremediler ve yenildiler. Dediğim gibi kalan maçlarda da rakipleri zorlayacaklardır ama bu saatten sonra playoff için pek şansları yok.

25- Houston Texans (AFC Güney, 4-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 26

Baltimore’a karşı güzel oynadılar ve son iki maçta oynadıkları oyun ile saygıyı hak ettiklerini gösterdiler. Yaşanan sakatlıklar yüzünden kadrolarının epey önemli bir kısmını kaybetseler de sahada savaşmaları, mücadele etmeleri playoff dışında olan bir takımın yapabileceği en önemli şey. DeAndre Hopkins çok iyi görünüyor, seneye sakatlar geri dönünce çok tehlikeli olacaklar.

26- Indianapolis Colts (AFC Güney, 3-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 25

Colts Titans’a karşı bir kez daha kendini son çeyrekte batırdı. Bütün sezon boyunca son çeyreklerde kötü performe eden takım, bu hafta daha kötüsünün yapılamayacağı bir son çeyrek geçirdi. Dördüncü periyod boyunca toplam üç kez topa sahip olan Colts, üçünde de topu puntladı ve üç drive’da toplamda brş net yard elde edebildi. Luck dönünceye kadar işler daha iyiye gideceğe benzemiyor.

27- Chicago Bears (NFC Kuzey, 3-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 24

Bears’in hücumu neredeyse tamamen koşu oyununun üstüne kurulmuş bir durumda, Eagles da ligde koşu oyununu en iyi savunan takım. Bu haftaki maçta da Eagles Bears’i savunmayı başardı ve hücumda da her hafta yaptığını yaptı. Maçın kısaca özeti tam olarak bu. Genel olark iyi bir takım değiller, playoff için şansları yok ve tamamlamaları gereken önemli noktalar var. Bears’in yeniden yapılanması bir süre devam edeceğe benziyor.

28- Miami Dolphins (AFC Doğu, 4-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 27

Patriots maçından önce bazı yerlerde Dolphins’in kazanma şansının olduğunu söylediklerini, hatta bazılarının kazanmak için Dolphins’i seçtiğini duyduğumda çok güldüm. Nitekim maçta da doğru sebeple güldüğümü tekrar anladım. Jay Cutler oynamasa da Dolphins yine de izleyenlere kötü bir oyun ortaya koymayı ve kötü kaybetmeyi başardı. Dolphins adına interception’lar, saçma flag’ler, fumble’lar dolu maçta yakın getirmeye bazen yaklaşsalar da bu seçenek kısa sürede masadan kaldırıldı ve Patriots yine domine etti. Miami’nin bir başarı elde etmesi için birkaç yıla ve Tannehill’in geri dönmesine ihtiyaçları var.

29- Denver Broncos (AFC Batı, 3-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 29

Seneye bomba gibi başladılar ve büyük beklentiler doğurdular ama uzun zaman önce başlayan kötü gidişatları halen durmuş değil ve seneyi böyle bitireceğe benziyorlar. Aqib Talib ve Michael Crabtree arasındaki kavga ilgiyi maçta olanlardan çekti demek gerekir ama maçta herhangi bir ilgi çekici unsur bulunmaması bu durumun gerçek olmasını sağladı. Bu hafta Paxton Lynch’i izleme fırsatı bulduk; en az diğer iki quarterback kadar oynayabileceğini gösterdi ama malesef sakatlığı sebebiyle haftaya onu göremeyeceğiz.

30- San Francisco 49ers (NFC Batı, 1-10), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 31

49ers, bu hafta Seahawks’a karşı iyi mücadele etti ama sonunda güçleri Seattle gibi üst seviye bir takım için eksik kaldı. 49ers, bazı diğer kötü takımların aksine, gelecek için umut verici bir durumda. Kalan haftalarda Jimmy Garoppolo’nun başlaması hem bu sene birkaç maç daha kazanmaları hem de gelecek için plan yapmaları için daha faydalı olur. Ayrıca 13.hafta’da bench’te olacak bir tane iki kere Super Bowl kazanmış quarterback olacak (Eli Manning), bir tane daha olmasına gerek yok.

31- New York Giants (NFC Doğu, 2-9), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 30

Giants’ı Thanksgiving akşamı oynatmak sene başında ne kadar iyi bir fikir gibi gözüktüyse de bu hafta gördüğümüz gibi izleyenler daha iyi bir maçın seçilebileceğini biliyordu. Savunma sene başındakinden daha iyi bir durumda oynuyor ama hücumdaki sıkıntılar devam ediyor. 210 maçlık ilk 11’de başlama serisi olan Eli Manning’i yedeğe alıp, yerine kariyerinde touchdown’dan çok interception’ı bulunan Geno Smith’i başlatmanın iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum. Takımın quarterback’ten çok daha önemli sorunları var en çok da offensive line ve koçluk.

32- Cleveland Browns (AFC Kuzey, 0-11), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 32

Sezonun bitimine yaklaşırken yine Browns’un resmi olarak elendiği zamana geldik. Mantıklı düşünebilen herkes için Browns zaten uzun zaman önce elenmişti onun için bu durum kimseye bir sürpriz olarak gelmedi, sene başından beri herkes bu an için hazırlanıyordu zaten. Senenin geri kalanı için hedef, geçen sene olduğu gibi, bir galibiyet almak. 2016’da bunu geç de olsa Chargers’a karşı başarabilmişlerdi. Bakalım bu sene Deshone Kizer ve Cleveland ekibi galibiyetlerini alabilecek mi…