NFL’de artık senenin ve bundan dolayı da benim güç sıralaması serimin sonuna çok yaklaştık. 15. hafta benim gözümde senenin seyiri en keyifli haftasıydı. Titans – 49ers, Cowboys – Raiders ve Steelers – Patriots başta olmak üzere bütün Pazar gecesi izleyene keyif veren ve çok şey ifade eden maçlarla doluydu. Artık iki hafta kalmışken playoff’ta işi olmayan takımlar elendi ve geriye sadece playoff seviyesindeki takımlar kaldı. NFC’de Falcons, Cowboys, Lions ve Seahawks arasında wild card mücadelesi en çekişmeli durumuna ulaştı ve son iki hafta bundan bile daha önemli olacak. AFC’de de onun kadar ses getirmese de, bir playoff yarışı sürüyor; Ravens, Chargers, Bills ve Titans da AFC’de wild card’a girmek için iki hafta boyunca sonuna kadar mücadele edecek. NFL en güzel periyod’na ulaşmışken 15. hafta sonrası güç sıralaması…

1) New England Patriots (AFC Doğu, 11-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 1

Geçen haftaki Dolphins faciasından hemen sonraki Steelers maçında kendilerine gelen Patriots tekrar işleri yoluna koydu ve AFC birinciliğini Steelers’dan aldı. Son toptaki touchdown’un catch olmaması sebebiyle sayılmaması çok tartışmalı bir konu ona hiç girmeyeceğim. Onun yerine ondan hemen önceki Patriots drive’ından konuşmak istiyorum. Pats bu drive’da çoğu kez topu Rob Gronkowski ile buluşturmaya çalıştı ve Gronk zor topları aldı ve sonunda touchdown’u yaptı. Son haftalarda, hatta bütün sene boyunca gördüğümüz durum bir kez daha karşımıza çıktı: Gronkowski bu takımın hücumunun kilit noktası. Geçen sene o olmadan Super Bowl kazandılar demek mümkün ama aynı durum yine gerçekleşirse o kadar ileri gideceklerini düşünmüyorum.

2) Los Angeles Rams (NFC Batı, 10-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 6

Geçen hafta Rams’i altıncı sıraya koyarken içim rahat etmemişti. O zaman da dediğim gibi ligde üst seviyede çok fazla takım var ve bu takımların hepsi hemen hemen aynı seviyede ve benim sıralamamdaki yerleri de bu yakınlıklarından dolayı en güncel durumlarına göre, maçlarına göre kuruluyor. Bu haftaki Seattle galibiyetiyle Rams hem lig açısından NFC Batı şampiyonluğunu büyük ölçüde garantiledi, sıralama açısından da hem bu hafta ikinci sırayı aldılar hem de sonraki iki hafta için önemli bir koz kazandılar. Takım için önemli olan tabiki galibiyeti almak ve playoff yeri kazanmak, sıralama tarafı beni ilgilendiriyor. Rams benim gözümde Vikings ile beraber NFC’nin en güçlü iki takımından biri ve ne kadar Vikings’in evinde Super Bowl oynamasını görmek istesem de şu anki tahminim Rams’in Super Bowl 52’de NFC’yi temsil edeceği.

3) Jacksonville Jaguars (AFC Güney, 10-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 3

Geçen hafta Jaguars’ı üçüncü ıraya koyarak erken davrandığımı düşünenler olabilir ama ben bu takımın bütün sene boyunca ve özellikle de son dönemde ortaya koyduğu oyundan çok etkilendim, bunun sonuçlarının da alınacağını düşünüyorum. Blake Bortles son üç haftada toplam 900 yard pas, yedi touchdown ve sıfır interception ile oynadı ve Jaguars bu süreçte içinde Seahawks’ın da bulunduğu üç rakibi de yenmeyi başardı. Bortles bu seviyede oynadığı zaman onların gerçekten ligdeki en iyi takım olduklarına inanıyorum ve playoff’un sonunda, Steelers ve Patriots ne kadar iyi olsa da AFC’den çıkacak takım Jacksonville Jaguars olacaktır diye düşünüyorum.

4) Minnesota Vikings (NFC Kuzey, 11-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 4

Vikings’in oynadığı oyunu oynayabilen ligde çok az takım var. Geçen haftaki mağlubiyetten sonra Bengals’a karşı bu derece vahşi ve dominant oynamaları çok etkileyici. Case Keenum harika oynamaya devam ediyor ve running back’teki Latavius Murray ve Jerick McKinnon ikilisi onların hücumunu bambaşka bir boyuta taşıyor. Teddy Bridgewater’a hiç başvurmadan istedikleri gibi oynayabiliyorlar, yakın zamanda ona ihtiyaçları olacağını sanmıyorum.

5) Pittsburgh Steelers (AFC Kuzey, 11-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 2

Normal şartlar altında geçen hafta ikinci sırada olan bir takımı, ligin en iyi takımına son saniyede yenildikten sonra beşinciliğe indirmezdim ama hemen altlarındaki Jaguars, Vikings ve Rams’in inanılmaz dominasyonları görmezden gelinmeyecek şekildeydi. Ayrıca geçen hafta da onları ikiye koyarken çok beğenerek koymamıştım, diğer takımların çok kötü bir hafta geçirmesinin yardımıyla oraya gelmişlerdi. Steelers ne kadar iyi olsa da onların playoff’ta başarılı olacağına inanmıyorum.

6) Carolina Panthers (NFC Güney, 10-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 5

Panthers geçen seneki rezil durumundan tamamen kurtuldu ve şu an ligin en iyi takımlarından biri; buna kimsenin itiraz edeceğini düşünmüyorum. Bu hafta da Green Bay’e karşı çok iyi oynadılar ve bir galibiyet daha alarak playoff pozisyonlarını büyük ölçüde garantilediler. Cam Newton için hazırlanan koşular ve onun attığı inanılmaz paslar Panthers’ı çok önemli bir galibiyete daha götürdü. Super Bowl için çok ciddi bir adaylar, bu takım orayı daha önce gördü, bakalım yine olabilecek mi…

7) New Orleans Saints (NFC Güney, 10-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması:  7

Saints ligin en iyi ve tam takımlarından biri. Son haftalarda tam olarak istedikleri gibi oynamasalar da henüz önemli bir kayıp yaşamadılar. Bu hafta da hem hücum hem savunma bakımından en iyi oyunlarını oynamadılar, yine de McCown’suz Jets’i yenmeyi başardılar. Ama bu hafta oynayacakları Falcons maçı kaybettiklerinde onlara division şampiyonluğuna mal olabilir. Saints inanıyorum ki formunu yakalayacak ve NFC şampiyonluğu için sonuna kadar mücadelenin içinde olacaktır.

8) Atlanta Falcons (NFC Güney, 9-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması:  9

Tampa’da bir galibiyet bırakmaya çok yaklaştılar ama Bucs kicker’larının field goal vuramadığı gerçeği ve Devonta Freeman’ın kurtacı koşuları bu hafta da onları yakın bir galibiyete taşıdı. Geçen seneki formlarından biraz uzaklar ama yine de playoff’larda zarar verebilecek kapasiteye sahipler. Kalan iki maçta Panthers ve Saints ile oynayacaklar. Bunların ikisini de kaybedip playoff dışında da kalabilirler, ikisini de kazanıp NFC Güney şampiyonu da olabilirler. Bu saatten sonra Atlanta’nın kaderi tamamen kendi ellerinde.

9) Philadelphia Eagles (NFC Doğu, 12-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 8

 Eagles ne kadar Giants’a karşı galibiyeti almış olsa da benim gözümde çok kalite kaybettiler. Wentz’in eksikliğinde hücumun zarar göreceği kesindi, Foles çok güzel oynasa da bunu düzenli bir şekilde Giants savunması gibi olmayan savunmalara karşı yapacağını düşünmüyorum. Ancak beni Eagles ile ilgili en çok endişelendiren kısım ise savunmaları. Eli Manning’in hücumuna karşı hiçbir cevabı olmayan savunma 400 yard pas atmasına izin verdi ve toplam 29 sayı yedi. Hala NFC’de birinci sıradaki takım onlar ama playoff’larda normal sezon oynadıkları oyuna yakın bir şey koyacaklarını düşünmüyorum.

10) Dallas Cowboys (NFC Doğu, 8-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 13

Cowboys – Raiders maçı uzun zamandır en çok heyecanlandığım maçtı. Cowboys’un bütün playoff şansı bir katlanmış kağıt, pass interference flag’i ve son saniye touchback’ine kalıyordu ve her an alınan bir karar, oluşan bir durum bütün senenin emeklerini Oakland Collesium’unda bitirebilirdi. Ancak son saniyede Jeff Heath’in mutheşem tackle’i ve maçı kurtarışı ile Cowboys, Raiders deplasmanından bir galibiyet çaldı ve playoff umutlarını son iki haftaya taşıdı. Bu haftaki galibiyet ne kadar zor alındıysa da, sezon sonunda playoff’a kalmak en az onun kadar zor olacak. Önce Cowboys’un Seahawks ve Eagles’ı yenmesi, sonra Detroit’in bir maçını yenilmesi ve Falcons, Panthers veya Saints’den birinin iki maçını yenilmesi gerekiyor. Bunların hepsi ayrı ayrı olası durumlar, hep beraber olmaları ihtimali düşük ama olasılıkları beğeniyorum.

11) Baltimore Ravens (AFC Kuzey, 8-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 12

Ravens, bu hafta aldıkları galibiyet ve Titans’ın aldığı mağlubiyet ile playoff şansını artık kesine yakın bir duruma soktu ve bunun sonucunda iki senelik kısa bir aradan sonra tekrar Ravens’ı playoff’ta görme imkanı bulacağız. Rakip Browns olsa da oynadıkları oyun etkilemeye devam etti. Beklendiği üzere Ravens savunması Browns hücumunu durdurdu ve sonunda bu kolay bir galibiyete yol açtı. Ravens playoff’ta Steelers, Patriots gibi takımları yenebilir mi bilmiyorum, bunu yapmak için şansları var, Ocak’ta hep beraber göreceğiz.

12) Kansas City Chiefs (AFC Batı, 8-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 17

Oakland karşısında aldıkları galibiyet sonrasında eski formalarına geri döndüklerini düşünmemiştim ve bundan sonra tekrar kaybedeceklerini düşünmüştüm. Ancak bu hafta Chargers karşısındaki galibiyetle hem AFC Batı şampiyonluğu ile playoff’u hem de güzel bir oyunla formlarını kazandılar. Chiefs’in yine de sene başındaki gibi ligi tek başına domine eden güç olduğunu sanmıyorum ama tekrar konuşmanın içine girdikleri kesin.

13) Detroit Lions (NFC Kuzey, 8-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 14

Matthew Stafford’un yapabildikleri gerçekten inanılmaz. Detroit takımına baktığımızda Stafford dışında özel bir yeteneğe veya öne çıktıkları bir alana rastlamıyoruz ama nasıl yapıyorsa o elindekilerle takımı yine de playoff takımları arasında konuşturmaya devam ediyor. Son maçlarda işler onların yönünde giderse bu sene de playoff’a kalacaklar, bir futbol taraftarı olarak bunu istemem. Bir Cowboys taraftarı olaraksa bizim playoff’a kalmamız için Lions’ın en az bir maçını kaybetmesi gerekiyor, onun için yenilmeleri benim için ayrıca da önemli.

14) Seattle Seahawks (NFC Batı, 8-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 11

Seattle – Rams maçının haftanın en güzel maçı olmasını beklerken tamamen Rams’in domine ettiği farklı bir maça dönüştü. Bu eksiklerle Rams’in galip geleceğini az çok tahmin edebiliyordum ama 42-7’lik bir skorun olacağını hiç düşünmemiştim. Şimdi Super Bowl 48’i izleyenleri daha iyi anlıyorum. Haftaya Dallas ve son hafta da Cardinals’a karşı çok önemli iki maç yapacaklar, şansları var ama bu eksiklerle ve NFC’nin diğer takımlarıyla şansları biraz düşük.

15) Los Angeles Chargers (AFC Batı, 7-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 10

Chargers’ın gerçekten de Chiefs’e yenilip AFC Batı şampiyonluğu’nu kaybedeceğini düşünmemiştim. Son haftalarda ciddi derecede gelişmiş koşu savunmaları bu hafta Chiefs running backi Kareem Hunt tarafından paramparça edildi. Bundan sonra playoff’a kalmaları için iki maçı yenmeleri yetmeyecek, Titans, Ravens, Bills ile tiebraker’lara kalacaklar. Büyük ihtimal tiebraker’lar sonunda en az ikisinin önünde bitirip playoff’a girecekler ama wild-card maçında ev sahibi yerine deplasman olmak onlara illa ki zarar verecektir.

16) Buffalo Bills (AFC Doğu, 8-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 15

Miami’nin New England’da aldığı galibiyet sonrası Bills’in bu hafta Dolphins’e karşı bir kayıp yaşayıp playoff yarışından çıkabileceği düşüncesiyle bir endişelenmiştim ama Dolphins normal oyununu oynadı ve Bills’e hiç zorluk çıkarmadı. Bills yine her zaman yaptığı gibi iyi koştu ve rakibi iyi savundu. Playoff’a kalacaklarını düşünüyorum, New England’a karşı alacakları galibiyet olayı direk mutlu sona ulaştırır, ama bu pek mümkün değil. Onun için diğer takımların maçlarını da takip etmeleri gerekiyor.

17) San Francisco 49ers (NFC Batı, 4-10), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 22

Garropolo’nun gelişi ile çok farklı bir takım haline gelen 49ers üst üste üçüncü, son beş maçtaki dördüncü galibiyetini aldı. Jimmy Garropolo’nun ligde başarılı bir ilk 11 quarterback’i olabileceğine inanıyordum, ve o oynadığı oyunla ne kadar haklı olduğumu organizasyonu bir anda hizaya sokarak gösterdi. Bu sene playoff’tan elendiler ama seneye ve daha önemlisi sonraki yıllarda 49ers’ın çok önemli bir güç olacağına inanıyorum.

18) Oakland Raiders (AFC Batı, 6-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 23

Raiders’ın çok az olan playoff umutları Derek Carr’ın son toptaki fumble’ıyla beraber tamamen sıfıra indi. Dallas Cowboys’a karşı oynadıkları maç genel olarak 2017 sezonu’nu özetledi diyebiliriz. Hücum olarak yine geçen seneki oyunlarının altındaydılar, ama yine de maçın içinde kaldılar ve ligin güçlü takımlarından Cowboys’u yenmeye çok yaklaştılar. Şimdi resmen playoff’tan elendiler, ama 2016’daki durumlarına geri dönmekten çok uzak değiller, off-season’da yapacakları düzeltmeler onları tekrar yarışın içine sokacaktır.

19) Washington Redskins (NFC Doğu, 6-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 20

Redskins maça kötü başlasa da sonradan açıldılar, Cardinals’ı top kayıplarına zorladılar ve sonunda da galibiyeti aldılar. Bu saatten sonra iki takımın da ne playoff ne de draft için bir umudu, hedefi yoktu ama yine de maç izlemeye değerdi. Redskins bu sene genel olarak ortalama üstünde bir oyun oynasa da fikstürün zorluğu, ve yaşanan sakatlıklar yüzünden bence tam potansiyellerini yansıtamadılar. Kirk Cousins kalırsa tekrar yükseklere oynayacaklardır.

20) Green Bay Packers (NFC Kuzey, 7-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 16

Aaron Rodgers döndü ama kesinlikle beklenenin altında kaldı ve maç yakın gitse de sonu güzel bitmedi. Rodgers’ın beklentiyi karşılayamamasının en temel nedeni onun için oluşturduğumuz çıtanın çok yüksek olması. Döndüğü ilk maçta takımı tamamen dönüştürmesini ve tekrar onları şampiyonluk yarışına sokmasını bekledik ve tabii ki de ciddi bir sakatlıktan çıktıktan hemen sonra müthiş bir savunmaya karşı çok zorlandı ve 2009’dan beri ilk defa bir maçta üç interception attı. Kalan maçlarda oynayıp oynamayacağını henüz bilmiyoruz, ama bildiğimiz tek şey Packers’ın playoff’a kalmayacağı ve takımda Rodgers dışında katkı veren ciddi bir oyuncunun bulunmadığı.

21) Arizona Cardinals (NFC Batı, 6-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 19

Arizona’nın durumu iyiye gitmiyor. İyi oyuncuları yaşlanıyor, maçlarda iyi oynasalar da sonuç alamıyorlar. Seneye de işlerin onlar için daha iyi olacağını düşünmüyorum. Seahawks ve Rams seneye de en az bu kadar iyi olacaktır, 49ers da artık bu takımların arasında konuşulacağa benziyor. Division’da herkes iyiye giderken Cardinals’ın yerinde sayması, hatta geriye gitmesinin sonuçları onlar için iyi olmayacaktır.

22) Tennessee Titans (AFC Güney, 8-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 18

Her hafta dediğim gibi Titans, genel olarak güzel bir takım ama takımda öne çıkan bir birimleri yok. Savunmada da çok özel oyunculara sahip değiller ve iyi bir hücuma karşı oynadıkları zaman paramparça oluyorlar. 49ers hücumu da Garropolo’nun gelişi ile iyi bir hücuma dönüştü ve bu hafta da savunmaya zor zamanlar yaşattı. Titans’ın bu haftaki maç dahil son üç maçı kaybedip 8-8 bitireceğini düşünüyordum, hala bunun arkasındayım.

23) Miami Dolphins (AFC Doğu, 6-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 21

Geçen hafta nasıl olduğunu anlamadığımız bir şekilde Dolphins iyi oynamıştı ve New England Patriots’ı devirmeyi başarmışlardı ve Jay Cutler hala ligde bulunmayı hak eden bir oyuncuya benziyordu. Ama bu hafta işler normale döndü ve Cutler ve takımı kötü bir performans sergileyip Bills’e kaybetti. Sene ortasında koşu oyununa ağırlık verip biraz başarı yakalayan takım, maçta 49 kez Cutler’a başvurarak bu karardan vazgeçtiklerini gösterdi. Son iki haftada uğruna oynadıkları birşey yok, zaten konu Jay Cutler olunca yüzünden her zaman bu durumdaymış gibi bir sonuca varmak mümkün.

24) Tampa Bay Buccaneers (NFC Güney, 4-10), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 27

Bucs quarterback’i Jameis Winston maçta Matt Ryan’dan daha iyi oynasa da savunmanın Devonta Freeman’ı durduramaması ve hala field goal vuramamaları, onları bir galibiyetten daha uzak tuttu. Sene başında hepimiz Buccaneers’in seviye atlama durumunda olduğunu ve playoff yarışında olacağını düşünüyorduk ama olaylar farklı gelişti ve ligin bitimine iki hafta kala NFC Güney’in diğer üç takımı playoff yarışındayken -hatta üçünün aynı anda girme şansı varken- Bucs dışarıdan bakıyor.

25) Denver Broncos (AFC Batı, 5-9), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 25

Geri dönüşüm tam olarak gerçekleşmiş olmasa da Broncos’un son haftalardaki oyunu Eylül’de oynadıkları oyuna yaklaşıyor. Colts hücumunun ve savunmasının yapabilecekleri belli, Broncos da her iki tarafta onları domine etti. Son haftalarda bu güzel oyunları devam edecektir ama bir sonuca varmayacağını biliyoruz, seneye belki iyi oynamayı düzenli bir zemine oturturlar.

26) Chicago Bears (NFC Kuzey, 4-10), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 24

Bengals’a karşı oynadıkları güzel oyundan sonra Detroit’e karşı yavaşlasalar da takımda kimsenin bunu kafaya takacağını sanmıyorum. Sezonları çoktan bitti, hiçbir oyuncuları pro-bowl’a giremedi ve takımın çoğu da zaten genç, bu nedenle bir beklenti yok. Mitch Trubisky gelecekte olacağı oyuncunun önizlenimini bu sene bizlerle paylaştı, zamanla daha da iyi olacaktır ve takımı da onunla beraber gelişecektir.

27) New York Jets (AFC Doğu, 5-9), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 28

Jets son dönemde Josh McCown’un eksikliğini hissediyor ve kalan iki maç ne kadar bir şey ifade etmese de orada da performansları sene genelindekinden düşük olacak. Saints’e karşı uzun süre maçın içinde kalmayı başarsalar da onlarla başa çıkamayacak seviyede oldukları belli oluyordu. Savunma güzel oynadı ama Saints’in 31 sayıya ulaşmasını önleyemedi. Sene başında sıfır galibiyet alır diye tahmin ettiğimiz takım için beş galibiyet bence güzel bir sonuç, daha fazla da yapabileceklerini biliyoruz.

28) New York Giants (NFC Doğu, 2-12), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 31

Son haftalarda Giants eski formuna yaklaşsa da bunlar hala sonuçlara yansımaya yetmiyor. Carson Wentz’siz Eagles’a karşı maça çok iyi başlayan takım, sonlarda çözüldü ve bir mağlubiyet daha aldı. Eli Manning, Eagles savunmasına zor anlar yaşattı ve Giants savunması da güzel bir oyun oynadı. Bu sene çok kötü geçmiş olsa da seneye yine şampiyonluğa oynayacaklarını düşünüyorum.

29) Cincinnati Bengals (AFC Kuzey, 5-9), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 26

Pittsburgh maçından sonra tamamen dağılan Bengals üst üste ikinci hafta farklı bir şekilde kaybetti ve gidişatları gerçekten bütün futbol severleri endişelendiriyor olmalı. 2016’ya kadar AFC Kuzey’de önemli bir güç olan takım son iki senede tamamen dağıldı ve o eski gücünden uzak. Seneye, sonraki sene bu durum düzelir mi bilmiyorum, ama organizasyonun ve oyuncuların gidiş yönü bunun çok mümkün olmadığını gösteriyor.

30) Indianapolis Colts (AFC Güney, 3-11), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 29

Jacoby Brissett, quarterbackler arasında en iyisi değil ama kesinlikle kötü ve yetersiz bir oyuncu da değil. Receiverların, koşu oyununun ve korumasının düşük seviyesi yüzünden quarterback de kötü gözükse de bu kesinlikle bütün durumu anlatmıyor. Takım genel olarak kötü bir durumda ve bu durumun Andrew Luck dönünce de yoluna gireceğini düşünmüyorum. Dürüst olmak gerekirse onları izlemek zevkli değil ve Broncos – Colts maçının en güzel tarafı Color Rush formalarıydı.

31) Houston Texans (AFC Güney, 4-10), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması:  30

Houston Texans’ın bu durumunu görünce gerçekten olabilecekleri düşünüp üzülüyorum. Bu halde, ligin en iyi savunmasına karşı T.J. Yates’in quarterback’liğinde onlardan çok şey beklemek saçma olurdu. Blake Bortles da oyununda seviye atlamışken savunmalarından da bir şey bekleyemezdik. Beklemedik, Texans da bizlere bunu sunmadı ve 45-7 ile tamamen domine edildiler. Son iki maçta da onlardan bir şeyler beklemeyeceğiz ama seneye beklentiler tavan seviyesinde olacak.

32) Cleveland Browns (AFC Kuzey, 0-14), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması:  32

Browns’dan yine beklediğimiz bir oyun ve sonuç geldi. Ravens gibi bir playoff takımına karşı galibiyet almaları beklenmiyordu ama Browns haftadan haftaya bizlere maç içindeki bazı oyunlarla bunun olabileceğinin sinyallerini veriyordu, ama sonunda yine olmadı. DeShone Kizer’ın, şu anki oyunuyla, bir NFL ilk 11 quarterback’i olmaması gerekiyor ama bu saatten sonra, Browns’da kimin başladığının açıkçası bir önemi yok.