Kulüpler Ligi’nde üst üste oynanan maçların ardından gözler Üniversiteler Süper Ligi ve Üniversiteler 1. Ligi’nde oynanacak olan yarı final maçlarına çevrildi. Yarı final haftasında TAFL takipçilerini birbirinden heyecanlı dört karşılaşma bekliyor.

Üniversiteler Süper Ligi’nin ilk yarı final eşleşmesinde, A Grubu’nu  ODTÜ Falcons’ın önünde lider tamamlayan Boğaziçi Sultans sezonun flaş ekibi Yıldız Stallions ile karşı karşıya gelecek. 8 Nisan Pazar günü saat 13.00’te Uçaksavar Stadı’nda start alacak olan karşılaşma söylentilerin aksine seyirci eşliğinde oynanacak.

İkinci yarı final mücadelesinde ise çeyrek finalde Süper Lig’in güçlü ekiplerinden İTÜ Hornets karşısında rahat bir galibiyet alan DEÜ Efeler ile ODTÜ Falcons karşılaşacak. İzmir Tınaztepe Futbol Sahası’nda oynanacak olan müsabaka saat 13.00’te başlayacak.

Yarı final karşılaşmalarının sonucunda finale yükselen ekipler Boğaziçi Sultans ve DEÜ Efeler olursa geride bıraktığımız sezon Üniversiteler 1. Lig’inde final oynayan iki takım, bu sezon bir üst ligde de aynı başarılarını tekrar etmiş olacak.

Yarı finalistlerin ve dolayısıyla da Süper Lig’e yükselen ekiplerin geçen ay belli olduğu Üniversiteler 1. Ligi’nde ise lig atlayan dört takım da, sezonun klasmanını belirlemek için bu hafta sahaya çıkacak. 1. Lig’de haftanın programı şöyle:

Antalya Vandals @ Yaşar Admirals: 7 Nisan Cumartesi, 13.00, Kemalpaşa Armutlu Stadı

ÖZÜ Wolves @ İstanbulls: 7 Nisan Cumartesi, 14.30, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sahası