Kulüpler Ligi’nde yarı final haftası geldi çattı! TAFL takipçilerini, bu hafta sonu üçü Ankara’da biri İstanbul’da olmak üzere iki ligden dört yarı final müsabakası bekliyor.

Yarı final haftasında sahne ilk olarak Kulüpler 1. Ligi ekiplerinin. Haftaya start verecek olan Koç Rams – Sakarya Tatankaları eşleşmesi 2 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’te Sarıyer Orhan Keçeli Stadı’nda oynanacak. Geride bıraktığımız sezon 1. Lig finalini oynayan iki takımdan birisi, Cumartesi günü şampiyonluk hayallerine erken veda edecek.

Kulüpler 1. Ligi’nde ikinci finalisti belirleyecek olan karşılaşma ise 3 Haziran Pazar günü saat 14.00’te Ankara ODTÜ Sahası’nda oynanacak ve bu maç, normal sezon ikincisi ODTÜ Falcons ile Tatankalar ve İTÜ Hornets ile girdiği üçlü averajda ipi göğüsleyip normal sezon üçüncülüğüne yükselen Boğaziçi Sultans’ı karşı karşıya getirecek.

Falcons – Sultans eşleşmesinde vurulacak kickoff’tan iki saat sonra ise gözler Kulüpler 2. Ligi’ne çevrilecek ve ilk olarak 3 Haziran Pazar günü saat 16.00’da normal sezon lideri Gazi Warriors, Gazi Rektörlük Sahası’nda Bandırma Jets’i ağırlayacak.

Aynı gün saat 17.00’de, son hafta Warriors’a kaybederek normal sezonu ikinci sırada tamamlayan Hacettepe Red Deers, Hacettepe Beytepe Stadı’nda Antalyaspor ile karşılaşacak.

Kulüpler 2. Ligi’nde oynanacak yarı final müsabakaları, sadece finalistleri tayin etmekle kalmayacak. Nitekim, yarı finalin kaybeden tarafları 1. Lig’e yükselme şansını kaybedecek, kazananlar ise lig yükselme umutlarını koruyacak. Finalde kazanan ekip direkt olarak lig atlayacak iken Kulülpler 2. Ligi’ni ikinci sırada tamamlayan ekip, Kulüpler 1. Ligi yedincisi Uludağ Timsahlar ile play-out maçına çıkacak.