Bu sezon oynadığı 10 maçın dokuzunun kazanan ve Super Bowl’un en büyük adaylarından biri olan Los Angeles Rams, başarılı wide receiver’ı Cooper Kupp’ı sakatlığa kurban verdi. Rams’in Seattle Seahawks’ı 36-31 yendiği karşılaşmada sakatlanan Kupp’ın çapraz bağlarının yırtıldığı ve sezonu kapattığı açıklandı.

Kupp, maçın son çeyreğinde topsuz bir alanda yerde kalmış ve teknik ekibin yardımıyla saha dışına çıkarılmıştı. 2017 NFL Draftı’nın üçüncü turundan seçilen Kupp, bu sezon Rams’in başarısında önemli bir pay sahibi olarak dikkat çekiyordu.

Sakatlıkla ilgili konuşan Rams koçu Sean McVay, yaptığı açıklamada “Bu takımımız için büyük bir kayıp, o yaptığımız için çok önemli bir parçasıydı ve muhteşem bir oyuncu, harika bir insan bu yüzden bu durum oldukça zor ancak öne çıkmak için hazır olan oyuncularımız da var.” diye konuştu.

Sezonun bitimine sekiz hafta kalan şimdi Rams’te Kupp yokken Robert Woods’un hücumdaki rolünün artması ve Josh Reynolds’ın ilk 11 yerleşmesi bekleniyor. Özellikle Reynolds, Kupp’un bu sezon kaçırdığı bir maç sonra gösterdiği performans, Rams’i geleceğe umutla bakmasını sağlıyor.

Son iki sezonda Jared Goff’un favori hedeflerinden biri olan Kupp, bu sezon 40 pas yakalayıp 556 yard ve altı touchdown ile oynuyordu. Rams’in bu hafta Pazartesi gecesi kendisi gibi sadece bir mağlubiyetli Kansas City Chiefs karşısında Kupp’sız ne yapacağını ise hep birlikte göreceğiz…