TAFL’de yeni sezon öncesi 27 Ocak 2019 tarihinde Ankara’da ODTÜ Teknokent Spor Salonunda teknik kurul ve MHK tarafından liglere katılacak takımlara bir bilgilendirme toplantısı yapılması planlanıyor.

Bir benzerinin ilerleyen zamanlarda İstanbulda’da yapılması planlanan toplantının gündemi ise bu sene yapılan kural değişiklikleri ve takımlarla hakemler arasında yaşanan genel anlaşmazlıklar olacak. Federasyon’un konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“KORUMALI FUTBOL TEKNİK TOPLANTI İLANI

Teknik kurul ve Mhk tarafından maçlardaki kural itirazlarını engellemek ve takımlara yeni kurallarla ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla 27 Ocak 2019 tarihinde saat 13:00’da ODTÜ Teknokent Spor Salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Ankara ve yakın çevresindeki takımların bu toplantıya 1 antrenör ve 1 takım kaptanı olarak katılımda bulunması önem arz etmektedir. Kapı girişlerinde sorun yaşanmaması için katılımcıların isimlerinin 21 Ocak Pazartesi gününe kadar [email protected] adresine bildirmeleri önemle rica olunur.

Türkiye Ragbi Federasyonu”

Bu gibi toplantıların saha içinde ve dışında yaşanan sorunların çözümü için çok faydalı olacağı düşünülüyor. İmkanı olan her takımın katılması dileğiyle…