Pittsburgh Steelers ile yaşadığı kontrat anlaşmazlığı sebebiyle bir sezon boyunca oynamayan ve off-season’ın başında sonunda New York Jets ile dört yıllığına 52 milyon dolara anlaşan Le’Veon Bell soyuldu!

TMZ Sports’un yayınladığı ses kaydına göre, yıldız oyuncu evine getirdiği iki kadın tarafından soyuldu. Yayınlanan 911 ses kaydında Bell, evine iki kadın getirdiğini ve bu kişilerin kendisinin kıyafetlerini, ayakkabılarını, parasını, mücevherlerini ve diğer değerleri eşyalarını çaldığını söyledi. Bell, polisi aramadan önce kadınlara ulaşmaya çalıştığını ancak başarılı olmadığını belirtti.

Evine getirdiği kişilerden ‘kız arkadaşlarım’ olarak bahseden Bell, sabah kızları yatakta bırakıp, sporunu yaptığını geldiğinde ise kızların ve değerli eşyalarının gitmiş olduğunu dile getirdi. Çalınan eşyalarının değerinin bir (1) milyon dolar olduğunu söyleyen Bell, kızların ikisinin de melez olduğunu birinin 23 yaşında daha çok siyahi olduğunu diğerinin ise 21 yaşında daha çok beyaz ya da hispanic olduğunu söyledi.

911’deki görevli memur Bell’e ilk kızın ne giydiğini sorduğunda ise başarılı running back “Ben gittiğimde o yataktaydı ve kıyafet giymiyordu. Yani ne giydiğini görmedim. Ne demek istediğimi biliyorsunuz” ifadelerini kullandı. Memurun diğer kızın ne giydiğini sorması üzere Bell, “Aynı şekilde o da yataktaydı, kıyafetleri yoktu” açıklamasını yaptı.

Yıldız ismin, iki hırsızı da son olarak yatakta çıplak bırakıp gittiğini açıklaması Amerikan magazin dünyasının gündemini otururken, polis Bell’in çalınan eşyalarının değerinin 520 bin dolar olduğunu tespit etti.

TMZ’nin haberini göre Miami Hollywood Polisi konu ile ilgili soruşturmasına devam ederken New York Jets henüz bir açıklama yayınlamadı.