Geride bıraktığımız sezonun başından itibaren yeni takımını arayan Antonio Brown’ın Seattle Seahawks veya Baltimore Ravens ile anlaşabileceği yazılıyor! Geçen yıl off-season’da Pittsburgh Steelers’tan ayrılıp Oakland Raiders’a giden sorunlu yıldız takımın genel menajeri Mike Mayock ile kavga ettikten sonra sezon başlamadan takımdan kesilmişti.

Raiders’tan ayrılışından kısa bir sonra New England Patriots ile anlaşan Brown, hakkındaki tecavüz suçlamaları sonucu sadece bir maç sahaya çıkabildikten sonra Patriots’tan da gönderilmişti. Sonrasında saha dışı birçok olaya daha karışan oyuncunun, NFL tarafından süresiz men cezasına çarptırılması gündeme gelmişti.

Sahaya odaklandığından NFL’in en iyi wide receiver’larından biri olan Antonio Brown, bir süredir sosyal medyada olay yaratacak hareketlerden kaçınıp, bireysel idmanlarına odaklanmıştı. Şimdi de NFL.com’un anasayfasından geçtiği habere göre Seahawks ve Ravens yıldız oyuncuya şans vermeye hazırlanıyor.

NFL Network’ten Michael Silver, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Takımlar etrafı yokluyor. Seahawks’a özellikle dikkat ederdim. Antonio Brown, off-season çalışmalarını onların yedek quarterback’i Geno Smith ile yürütüyor. Bir ceza durumunu düşündüğümüzde kesinlikle sezonun ilerleyen dönemlerinde onu kadrolarına katmak istiyorlar. Aynı zamanda Baltimore Ravens… Kuzeni Marquise Brown o takımda, geçmişte yokladılar. Yani iki takımda organizasyon içinde durumu değerlendiriyorlar. Seattle’a ve Baltimore’a dikkat ederdim” şeklinde konuştu.

Antonio Brown, en son ay başında, Ocak ayında Florida gerçekleştirdiği iddia edilen hırsızlık ve saldırı suçlarına itiraz etmemiş ancak suçluluğunu da kabul etmemişti. NFL’in aynı zamanda Brown’a açılan cinsel saldırı ve tecavüz iddilarına ilişkin maddi tazminat davasını yakından takip ettiği biliniyor.

NFL’in Brown’a herhangi bir ceza verip vermeyeceği hakkında henüz kesin bir yorum yapmak için erken. Ancak 2013 ile 2018 yılları arasında üst üste altı sezon bin yard pas yakalama barajını aşan ve 2018 sezonunda 15 touchdown pası yakalayıp lig lideri olan yıldız oyuncunun, saha içinde Seahawks’a da Ravens’a da çok şeyler katacağı kesin…