İki hafta önce emekliliğini açıklayan Antonio Brown, geçtiğimiz günlerde sosyal medya aracılığı ile NFL’e bir mesaj göndermiş ve saha dışındaki problemleriyle ile ilgili hakkında yapılan soruşturmanın artık sonuçlandırılmasını talep etmişti. NFL, Brown’ın bu talebini cevapsız bırakmadı ve yıldız oyuncaya sekiz maç men cezası verdi.

Brown, Ocak ayında hakkındaki hırsızlık ve saldırı suçlamalarına karşı itirazda bulunmayacağını söylemişti. NFL’in 32 yaşındaki oyuncu hakkındaki cinsel saldırı ve tehdit iddialarına ilişkin soruşturması ise neredeyse bir senedir devam ediyordu.

Antonio Brown’ın menajeri Ed Wasielweski, yaptığı açıklamada Brown’ın cezasını doğrularken, oyuncunun bu cezaya itiraz etmeyeceğini söyledi ve ekledi; “Muhteşem Amerikan futbolu kariyerine devam edebileceği için heyecanlı ve 2020 sezonunu iple çekiyor.”

Öte yandan Brown’ın avukatı Carson Hancock ise yaptığı açıklamada, karar saygı duyduklarını ve Brown’ın önümüzdeki sezon doğru takıma katılmayı beklediğini söyledi. Hancock aynı zamanda Brown’ın, hem sahada hem de saha dışında geri dönüşü için çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Antonio Brown ise Instagram hesabından, iki hafta içinde emeklilik kararından döndüğünü doğrularcasına, “Hayranlarıma bu ikinci şans için minnettar olduğumu kariyerimin en iyi sezonunu geçirerek göstereceğim” açıklamasını paylaştı.

Henüz bir takımı bulunmayan Antonio Brown’ın, bir takım ile anlaşması halinde en erken dokuzuncu haftada sahalara dönme ihtimali bulunuyor. Yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerde bir takım ile anlaşıp anlaşmayacağını veya tekrar emekli olup olmayacağını ise kimse bilmiyor…