Off-season’da yaptığı dev transferlerle adından oldukça söz ettiren ve 2020 sezonunda dört galibiyet, iki mağlubiyeti bulunan Tampa Bay Buccaneers yine büyük bir transfere imza attı! Bucs, superstar wide receiver Antonio Brown’ı kadrosuna kattığını duyurdu!

Son yıllarda hep sorunlarıyla gündeme gelen ve Pittsburgh Steelers’tan ayrıldıktan sonra hem Oakland Raiders’tan hem de New England Patriots’tan olaylı bir biçimde gönderilen Brown, son olarak NFL tarafından sekiz maç men cezasına çarptırılmıştı. Bu cezanın bitmesine yakın, yıldız oyuncu ile Baltimore Ravens ve Seattle Seahawks gibi takımların ilgilendiği yazılırken, Brown’ın tercihi Tampa Bay’den yana oldu.

2019 sezonunda New England Patriots ile anlaşıp, bir maç bu takımın formasını giydikten sonra hakkındaki cinsel saldırı iddiaları sebebiyle takımdan kesilen Brown, böylece Tom Brady ile tekrardan buluşmuş oldu. Brown’ın, Bucs ile kontratının bir yıllık veteran minimum düzeyinde olduğunu da belirtildi.

32 yaşındaki yıldız oyuncunun COVID-19 protokollerini tamamladıktan sonra takıma katılması bekleniyor. Bu haftanın ardından cezasını tamamlayacak olan Brown, Buccaneers’ın dokuzuncu haftada New Orleans Saints ile oynayacağı maçta sahadaki yerini alabilecek.

Tom Brady, Rob Gronkowski, LeSean McCoy ve Leonard Fournette’in arındın Tampa Bay’in bu sene hücumuna kattığı beşinci önemli yıldız olan Antonio Brown, takımın diğer yıldızları Mike Evans ve Chris Godwin ile birlikte ligin en sansasyonel WR grubunu da böylece oluşturmuş oldu.

Antonio Brown, son tam sezonunu 2018 yılında geçirmiş her ne kadar o sezon Steelers için çok kritik olan son hafta maçına çıkmayarak olay yaratmış olsa da yılı 15 maçta 104 pas yakalama, 1,297 yard pas tutma ile tamamlamış, 15 TD pası yakalayarak da bu alanda ligin zirvesinde yer almıştı.

Brown’ın Tom Brady ile oynadığı tek maçta ise 2019 sezonunun ikinci haftasında gerçekleşmiş ve bu maçta Patriots, Miami Dolphins’ı 43-0’lık skorla geçmeyi başarmıştı. Brown karşılaşmayı, dört pas yakalama, 56 yard ve bir touchdown ile tamamlamıştı. Yıldız oyuncu o maçtan beri kendisine yeni bir takım arıyordu…