Londra maçıyla erken saatte açtığımız aman aman sürprizlerin yaşanmadığı beşinci haftayı da geride bırakırken güç sıralamasında Kansas City Chiefs’in düşüşü devam etti ve ilk 10 içindeki yerini de riske girdi. Tersi olarak Dallas Cowboys ve Los Angeles Chargers galibiyet serilerini sürdürerek zirve tırmanışına devam eden takımlar oldular. Orta sıralarda ise Chicago Bears’ın çıkışı; Las Vegas Raiders ile Indianapolis Colts’un düşüşü dikkat çeken değişmeler oldu.

1- Arizona Cardinals (NFC Batı, 5-0), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 1

49ers karşısında da öyle veya böyle bu sezon beşinci kez galip gelmeyi bilip ciddi bir avantaj yakalayan Cardinals yoluna kayıpsız devam etmeyi başardı. Hücumları her ne kadar beklenin altında kalsa da önemli yerlerdeki yaptıkları doğru işlerle galibiyet hanelerine bir çentik daha attırmalarına yetti. Yine de bu oyunu çok sürdürmemelerini dilerken ligin iyi savunmalarından biri olan Browns karşısında da neler yapabilecekleri merak konusu.

2- Buffalo Bills (AFC Doğu, 4-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 3

Geçen yıl playoff’ta kaybettiği Chiefs karşısında bu sefer rakibine göz açtırmayan Bills, aldığı çok değerli bir galibiyetin yanında rakiplerine de ciddi bir gözdağı vermiş oldu. Sean McDermott liderliğinde basamak basamak yükselen New York ekibi, bu sezon özelinde topun her iki tarafından da en yüksek verimi alan bir takıma dönüşmüş durumda. Josh Allen liderliğindeki hücum her saniye “big play” üretme potansiyeline sahipken Tremaine Edmunds liderliğindeki savunma ise rakiplerini durdurmanın yanında turnover üretmesiyle de takıma büyük katkı sağlıyor. Hele ki bu oyunlarını her maça yaymaları da ciddi bir başarı göstergesi.

3- Tampa Bay Buccaneers (NFC Güney, 4-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 2

Florida derbisinden de galibiyet çıkarıp yoluna devam eden Bucs’ta sakatlar bir hayli can sıkmaya devam ediyor. Rob Gronkowski’nin halen olmayışı secondary’deki eksiklerin yanına Antoine Winfield Jr. ve Lavonte David’in de olmaması topun diğer tarafındaki efektifliği azaltabilir. Nitekim Tom Brady liderliğindeki hücumda yaptıkları şu ana kadar eksiklerini bir nebze de olsa ört bas etse de bu nereye kadar devam edecek orası bir soru işareti.

4- Green Bay Packers (NFC Kuzey, 4-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 4

Mason Crosby’nin tüm çabalarına rağmen Ohio deplasmanında da galibiyet çıkaran Packers, seriyi dört maça çıkarmayı bildi. Fakat savunma anlamında yapılan hataların yanına bir de sakatların eklenmesi ileriki maçlar için bir hayli düşündürücü husus olduğu söylenebilir. Bu hususta maç içinde bir sakatlık yaşayan De’Vondre Campbell’in ileriki maçlarda yeniden sahada olması bir hayli mühim. Yine de ritim tutturan Aaron Rodgers’ın Packers’ı üst sıralarda tutması beklenen bir durum.

5- Los Angeles Rams (NFC Batı, 4-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 5

Seahawks karşısında galip gelerek yaralarını saran Rams, ilk haftalardaki hücum verimliliğini kaybetmiş gözüküyor. Stafford ise bütüne bakıldığında iyi bir oyun çıkarsa özellikle maçın başında beklenenden fazla şekilde takıldığı anlar da olmadı değil. Savunma ise her zamanki formunu sürdürerek rakibe önemli yerlerde sayı imkânı tanımadı. Sean McVay’in takımı her ne kadar Cardinals mağlubiyetiyle “hype”ını kaybetmiş olsa da tekrar formlarını yükseltmeleri çok da uzun sürmeyecektir.

6- Dallas Cowboys (NFC Doğu, 4-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 8

Dak Prescott liderliğindeki Cowboys büyülemeye devam ediyor. Her ne kadar Giants karşısında maçın başında zorlanmış olsa da Prescott’un ritim tutmasıyla birlikte devreye giren Amari Cooper-CeeDee Lamb-Ezekiel Elliot üçlüsüyle birlikte oyunun kontrolünü ele geçiren Cowboys hücumu fişi çekerek sürprize mahal vermedi. Nitekim biraz önce ismi geçen üç isim dışında Dalton Schultz ve Tony Pollard’ın da takıma verdikleri katkı yadsınamaz. Günden güne toparlayan savunma ise kazanma alışkanlığı elde edildikçe daha da iyi olacağının sinyallerini veriyor.

7- Los Angeles Chargers (AFC Batı, 4-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 9

Her geçen gün gözler önünde büyüyen ve heyecanlı maçlara vesile olan Chargers, Browns karşısında geriden gelip kazanmayı bildi. Başta Justin Herbert özellikle son bölümde inanılmaz bir oyun ortaya koyarken Austin Ekeler ve Mike Williams ikilisi skor katkısıyla dikkat çeken isimlerin başında geldi. Öte yandan Staley’in gelişiyle birlikte savunma seviye atlasa da hala çözmeleri gereken ve ligin en kötüsü oldukları koşu savunmaları var. Lakin Chargers için gerçek bir yarışmacı olduğu ve AFC şampiyonluğu için de göz kırptıkları söylenebilir.

8- Baltimore Ravens (AFC Kuzey, 4-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 11

Colts karşısında mükemmel bir geri dönüşe imza atan Ravens, evindeki yenilmez serisini beş maça çıkarırken AFC Kuzey’de de rakiplerinin kaybettiği hafta liderlik koltuğuna oturdu. Galibiyetin iç yüzünde ise Mark Andrews 147 yard top tutma ve iki TD ile kariyer gecesini geçirirken Marquise Brown’da 125 yard top tutma ve iki TD ile en iyi yardımcı oyuncu ödülüne göz kırptı. Lakin maçın yıldızı ise şüphesiz 442 yard ve dört TD pası atan Lamar Jackson oldu. Bu sene pas oyunlarında ciddi bir kademe atlayan 24 yaşındaki oyuncu şimdiden yüzde 67 isabet yüzdesi ile kariyerinin en yüksek rakamını yakalarken aynı zamanda maç başı 300 yard pas ile de yine bu manada üst sırada yer aldı. Hücumdaki bu toparlanmalar ise bireysel performanslardan öte yan parçaların da katılımıyla oturmuş bir oyuna da dönerse Ravens adına büyük bir tırmanış olur.

9- Cleveland Browns (AFC Kuzey, 3-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 7

Üç maçlık galibiyet serisini Los Angeles’ta sonlandıran Browns, savunmadaki işlerin yoluna gitmemesi biraz da bu mağlubiyete davetiye çıkaran hususlardan birisi oldu. Nitekim AFC’deki yarış için iki önemli rakibiyle oynadıkları maçı kaybetmeleri ise pek hoş bir durum olmadı. Saha içine dönecek olursak Mike Williams’a izin verdikleri iki TD ise playoff kalibresindeki bir takımın yapmaması gereken basit hatalardan birisi olarak olumsuz anlamda ders niteliği taşırken hücumda da Baker’ın da masaya yumruğunu vurması gerektiği de bir gerçek.

10- Kansas City Chiefs (AFC Batı, 2-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 6

Andy Reid’in takımı için işler hiç yolunda gitmiyor. Gerek hücumda gerekse savunmada standartlarının epey altında bir oyun ortaya koymalarıyla birlikte kötü olarak nitelendirilmelerinden başka bir seçenek yok ne yazık ki. Ancak savunmanın acısı hücumdan daha içler acısı. Hemen hemen tüm rakamlarıyla ligin en kötü savunmaları arasında yer alan kırmızı beyazlı ekip rakip atakları ancak TD ile savuşturarak durdurabiliyor. Toparlanmaları ve bellerini doğrultmaları gerekiyor ancak önlerinde bunun için uygun bir takvim olduğu da söylenemez.

11- Tennessee Titans (AFC Güney, 3-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 13

Jets mağlubiyetinin yaralarını saran Titans, gruptaki rakibi Jaguars’ı yenerek liderliğini sürdürmesine rağmen Mike Vrabel’in öğrencileri çok umut veren bir görüntüde olduklarını söylemek zor. Takım ciddi şekilde Derrick Henry’e bağımlı hale gelmiş ve bunun yanında da pas oyunlarının verimi geçtiğimiz sezonlara göre düşmüş durumda. Savunma ise zaten kritik yerlerde yaptığı hatalar öne çıkıyor. Bu kadar olumsuzluğun olduğu yerde Bills karşısında neler yapabilecekleri de soru işareti.

12- Seattle Seahawks (NFC Batı, 2-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 10

Kendi evinde Rams’e kaybeden Seahawks’ta mağlubiyetten de öte Russell Wilson’un sakatlığından dolayı en az bir ay sahalardan uzak kalacak olması daha ehemmiyeti yüksek bir konu olarak gözüküyor. Zaten oyunun her iki tarafında da temel sıkıntıları yaşan Seahawks için Wilson’un sezona mâl olması bile olası senaryolar dahilinde. Hele ki NFC Batı gibi ligin en zorlu gruplarından birinde Russell Wilson olmadan mücadele etmek hiç ama hiç kolay değil.

13- New Orleans Saints (NFC Güney, 3-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 17

Bay haftasından önceki son maçında başkent deplasmanından galibiyet çıkaran Saints, bir kazanıp bir kaybetme serisini de böylelikle tamamlamış oldu. Jameis Winston dört TD pası ile galibiyette önemli bir rol oynarken sezonun iyi oyunlarından birini ortaya koydu. Nitekim kendisi için istikrar sorunu olduğu da aşikâr olduğundan çok fazla övgüye yer vermemek en mantıklısı. Öte yandan Saints adına savunmadan da iki önemli turnover gelmesi işleri daha da kolay hale getirdi.

14- San Francisco 49ers (NFC Batı, 2-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 12

Jimmy G yerine geçen çaylak Trey Lance ile ilk maçından mağlup ayrılan 49ers, NFC Batı’daki iki rakibine de peş peşe kaybederek hayal kırıklığı yarattı. Öte yandan Lance ise henüz hazır olmadığının sinyallerini verdi. Nitekim çok beğenilmese de en azından bu takımın hücumunun bu sezon için Jimmy G’ye uygun olduğu, Lance için ise farklı bir playbook gerektiği söylenebilir.

15- Carolina Panthers (NFC Güney, 3-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 15

Savunmanın tüm ısrar, çaba, emek ve turnoverlarına rağmen maçı kazanmamak için eline geçen tüm fırsatları harcayan hücum, Panthers’ın bu sezonki ikinci mağlubiyeti almasına vesile oldu. Özellikle Sam Darnold’un Jets günlerine nazire yaparcasına attığı üç interception ile kendisine hiç yakışmayan bir performans ortaya koydu. İki maçlık mağlubiyet serisinden çıkıp toparlanmaları için önlerinde dişlerine göre bir takvim var ve CMC’nin, eğer mümkünse, dönüşüyle birlikte tekrardan çıkış yakalayabilirler.

16- Washington Football Team (NFC Doğu, 2-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması:16

Bu sezon evinde oynadığı iki maçı da kaybeden Washington, Saints karşısında da kaybederek bu seriyi üçe çıkardı ve kendi evinde bu sezon hiç maç kazanamayan takımlar arasına adını yazdırdı. Ancak başkent ekibi için asıl soru işareti savunma. Geçtiğimiz yıla göre çok ciddi bir çöküş yaşayan Washington savunması oysaki sezon başında tüm lig çevrelerini heyecanlandırırken aynı zamanda birçok şey vaat etmişti. Nitekim önlerindeki sırayla Chiefs ve Packers karşısında bu savunma performansıyla işleri zor.

17- Las Vegas Raiders (AFC Batı, 3-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 14

İyi başladığı sezonda peş peşe iki mağlubiyetle ayrılan Raiders’ta güzel şeyler de oluyor. 10 yıllık sözleşmesinin dördüncü yılında olan Gruden, daha önceki maillerinin ortaya çıkmasından dolayı istifa ederek Raiders taraftarlarının altı yıl daha beklememesini sağladı. Artık siyah beyazlı takım için yeni bir sayfa açmanın hazırlığını yaparken takımı ise geçici olarak daha önce çeşitli ekiplerde özel takım koçluğu ve head koç asistanlığı yapmış olan 61 yaşındaki Rich Bisaccia çalıştıracak. Lakin takım sahibi Mark Davis ve eğer görevinde kalırsa genel menajer Mike Mayock’un vereceği kararlar da eski hataları tekrarlamamak takımın akıbeti adına mühim bir husus olarak öne çıkıyor.

18- Chicago Bears (NFC Kuzey, 3-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 24

Justin Fields ile ikinci galibiyetini Las Vegas’tan alan Bears, bu sezon ilk kez yüzde ellinin üzerine çıkmayı başardı ve Matt Nagy’nin koltuğu biraz olsun soğudu. Hücumda David Montgomery’nin sakatlığı sonrası çaylak Khalil Herbert ve Damien Williams ile iyi bir koşu oyunu oturtmuş gözüken Bears’ta, Fields’in 20 pas denemesinde 11 isabet bulup bir TD pası bulması maçı kazanmaya yetti. Nitekim galibiyetin büyük pay sahibi olan savunma ise sezonun iyi maçlarından birini çıkardı. Sonuçta her maç savunmanın bu derece iyi oynaması zor olduğuna göre de hücumun da denkleme dâhil olması şart.

19- Cincinnati Bengals (AFC Kuzey, 3-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 19

Packers karşısında galibiyeti uzatmalarda kaçıran Bengals, sezonun ikinci; evindeki ise ilk mağlubiyetini aldı. Nitekim topun her iki tarafında maçın içinde kalmaları ve ihtiyaçları oldukları anda da sayı bulmaları rekabet edebileceklerinin bir göstergesi. Savunmada sezon başında takıma katılan Trey Hendrickson güzel işlere imza atarken genel manada da iyi bir savunma takımlarına sahip olduklarını söylenebilir. Tabii bir de parantez açılması gereken Ja’Marr Chase var ki şu beş maçta elde ettiği 456 yard ve beş TD ile “acil durum anında camı kırınız” modunda oynaması bu husustaki göz ardı edilmemesi gereken etmenlerin belki de başında geliyor.

20- Denver Broncos (AFC Batı, 3-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 18

İki hafta önce görece daha zorlu bir takvime giriş yapan Broncos, henüz ikinci ciddi sınavını vermesine rağmen sınıfta kaldı. Savunmaya diyecek pek bir şey yok ki kendileri zaten ligin en az yard izni veren üçüncü; redzone savunmasında da yedinci sıradaki takımı olarak gayet playoff kalibresinde bir oyun ortaya koyuyorlar. Lakin en büyük ve başlarına bela olacak sıkıntıları başta oyun kurucu olmak üzere hücumları denebilir. Teddy Bridgewater, ne yazık ki yedek olacak bir “game manager”dan fazlası değil. Öte yandan Drew Lock’ta çok büyük şeyler vaat etmese de Broncos artık ona şans vererek çok da bir şey kaybetmez sanki. Nihayetinde belirtmek gerekir ki Denver ekibi için hedef 2022 NFL Draftı oyun kurucu sınıfına bir göz atmak.

21- Pittsburgh Steelers (AFC Kuzey, 2-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 21

Heinz Stadyumundaki ilk galibiyetini alan Steelers, çalkantılı süreci bir nebze de olsa azalttı. Big Ben şüphesiz diğer maçlara göre daha iyi gözükürken Najee Harris-Chase Claypool-Diontae Johnson üçlüsü hücumun ana istasyonları haline dönüştü. Savunma ise üç çeyrek boyunca maçı domine ederek harikulade bir oyun ortaya koydular. Bay haftasından önce alınacak bir Seahawks galibiyeti ve yeniden yüzde elli galibiyet oranına ulaşmak yeni bir başlangıca vesile olabilir.

22- Minnesota Vikings (NFC Kuzey, 2-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 22

Greg Joseph’in son saniyedeki alan golüyle kazanmayı bilen Vikings, evindeki üçüncü maçından ikinci galibiyeti çıkarsa da pek umut verdiği söylenemez. Hücumda son derece bireysel performanslara bağımlı olan Vikings’te Kirk Cousins’in da iki haftadır kendi performansının da altında kalarak daha kötü bir oyun ortaya koydu. Savunma ise nispeten daha terli toplu bir görüntü verse de onların da tıkandığı anlar olduğu da bir gerçek. Bu tarz bir oyun Vikings’i çok fazla ileri götürmez gibi gözüküyor.

23- Indianapolis Colts (AFC Güney, 1-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 20

Mavi beyaz takım için işler hiç yolunda gitmiyor. Nispeten kolay bir grupta olmalarına rağmen grup sonunculuğu konusunda diğer iki zayıf takım olan Jaguars ve Texans’tan bir farkları yok. Öte yandan Titans’ın da çok iyi durumda olmamasına rağmen kazanmayı bilmesi işlerini de iyice zora sokmuş durumda. Saha içinde dönecek olursak Ravens gibi zor bir deplasmanda 22-3 öne geçmek gerçekten büyük başarı ancak skor buradayken oyunu tutamayıp dakikalar boyunca eriyip gitmek ise tam ters olarak büyük başarısızlık. Özellikle savunmada secondary’nin durumu ise hiç iyi değil ve alarm vermiş durumda. Bu çalkantıdan toparlanmaları hiç de kolay olmayacak.

24- New England Patriots (AFC Doğu, 2-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 25

Texas deplasmanında sürprizin kıyısından dönen Patriots, son çeyrekte ortaya koyduğu oyunla kazanmayı bildi. Mac Jones, başta kritik yerler olmak üzere iyi bir oyun ortaya koyduğu söylenebilir. Yine de Texans karşısında daha rahat bir galibiyet alınması gerektiği de bir gerçek. Nitekim Patriots’un çaylak oyun kurucusuyla pasa dayalı bir hücuma dönüşmesinin sancılarını ileriki haftalarda da çekmesi muhtemel olduğundan dolayı bu tarz sıkıntılı geçebilecek maçlara da hazırlıklı olmak gerekebilir.

25- Philadelphia Eagles (NFC Doğu, 2-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 28

Hiç de iyi başlamadığı maçta Panthers karşısında galibiyete uzanan Eagles, seri mağlubiyetlerden nefes alsa da özellikle Jalen Hurts’lu hücumun bir şeyler vaat ettiğini söylemek zor. Nitekim bu galibiyeti ise savunmaya yazsak pek de haksızlık etmiş olmayız. Özellikle iki interception ile Darius Slay ve savunma hattında maç boyu iyi işler yapan Javon Hargrave-Fletcher Cox ikilisi harikulade performans gösterdiler. Galibiyet önemli lakin Eagles için bunların süre gelen bir seriyi başlatır demek pek içe sinen bir tahmin olmaz.

26- Atlanta Falcons (NFC Güney, 2-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 29

Londra’dan zaferle dönen Falcons’ta dördüncü sıra seçimi Kyle Pitts nihayet kendisinden beklenen oyunu ziyadesiyle ortaya koydu. Özellikle kısa yardlarda ve endzone’da yaptığı işlerde ön plana çıkan Pitts bu oyununu sürdürdüğü takdirde, Calvin Ridley ile çok iyi bir ikili olabilir. Öte yandan yeni head koçu Arthur Smith ile daha iyi bir görüntü veren Matt Ryan ise bu sezonki TD sayısını 10’a çıkarmayı da başardı. Nitekim savunma içinse benzer övgüler ne yazık ki mevcut değil ve bu halde olmaları aslında Falcons’un kazanmasının önündeki engellerden belki de en öne çıkanı.

27- New York Giants (NFC Doğu, 1-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 23

Saints galibiyetinden sonra gruptaki rakibi Cowboys karşısında sezonun gidişatı adına önemli bir maça çıkan New York’un mavileri maçı farklı kaybederek sahadan bir kez daha boynu bükük ayrıldı. Lakin Saquon Barkley, Kenny Golladay ve Daniel Jones gibi üç önemli ismin sakatlığı işin boyutunu değiştirdi. Nitekim bay haftasına kadarki olan dört maçın dördününde playoff potasındaki takımlarla olması ve mevzubahis bu üç ana hücum parçasının olmaması Giants adına hüsran bir sezonun daha habercisi olabilir.

28- Miami Dolphins (AFC Doğu, 1-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 26

Belalısı Tom Brady’den kurtulamayan Dolphins, Florida derbisinde Buccaneers’a mağlup olarak Flores dönemindeki ikinci kötü başlangıcını yaptı. Özellikle Devante Parker’ın sakatlığından sebep oynamaması ve Will Fuller’ın en az üç maç kaçıracak olması hücum direncini epey bir kırarken Myles Gaskin, Mike Gesicki ve Preston Williams bir şeyler yapan isimler oldular. Savunmada da linebacker sıkıntısını bu sene derinden hisseden Dolphins’in savunması da kötü gidişata ayak uydurmak zorunda kaldı. Nitekim Londra’da oynanacak Jaguars maçıyla birlikte sahalara dönmeye hazırlanan Tua ile yeni bir başlangıç yapılma şansı halen var ancak umut var mı? Orasını oynanan oyun gösterecek.

29- New York Jets (AFC Doğu, 1-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 27

Bir haftalık aranın ardından hemen sezon başındaki oyununa geri dönen Jets’te bu sefer hücumun düşük performansına savunmada ayak uydurdu. Savunma da ise saferty Marcus Maye’in yokluğu oyunun büyük bir çoğunluğunda hissedilirken, hücumda çaylak oyun kurucu Zach Wilson ise kötünün de kötüsü bir oyun ortaya koydu. Bununla birlikte Jets’in hücumunu taşımaya çalışan Wilson, beş maçta 18 kez sack olurken mevcut gidişatla daha çok dayak yemeye devam etmesi kuvvet ve muhtemel.

30- Detroit Lions (NFC Kuzey, 0-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 30

Kuzey’deki rakipleri Vikings karşısında da kaybeden Lions, yine galibiyete çok yaklaşmıştı lakin son 33 saniyede Cousins’e peş peşe üç tane pas attırınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Sadece bir tane birinci hakkı aldırmasalar idi şu an hanelerinde bir galibiyet yazıyor olacaktı ama olmadı. Öte yandan ligin iyi Centerlarından olan Frank Ragnow sakatlığından dolayı sezonu kapatması da işleri iyice sarpa sardırdı. Sanırım bu sezon Lions adına “İyi oynadılar”, “iyi mücadele ettiler”, “Eksiklerine rağmen maçın içinde kaldılar” gibi hep aynı şeyleri söyleyip duracağız. Ve tabii ki en önemlisini unutmadan “Son dakika alan golüyle kaybettiler.”

31- Houston Texans (AFC Güney, 1-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 31

Bir maçta iyi oynayıp diğer maçta sahaya çıkmayı unutan Texans, sezondaki ikinci galibiyetine çok yaklaşmasına rağmen özellikle son çeyrekteki basit savunma hatalarıyla üst üste dördüncü kez sahadan mağlup ayrıldı. Ancak mağlubiyetten öte geçen hafta dört interception atan Davis Mills’in oyunu Houston ekibini umutlandırdığını söylenebilir.

32- Jacksonville Jaguars (AFC Güney, 0-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 32

2020 sezonun ilk maçında Colts’u yenip “1-0’dan tatmin değiliz” şeklinde tweetinden sonra 19 maçtır kazanamayan Jaguars, seriyi 20 maça çıkararak bu sezonu da bu şekilde götürmeye emin adımlarla devam ediyor. Head koç Urban Meyer hakkındaki dedikodular bir yana kendisinin sadece saha içi idaresinde bile sıkıntılar olduğu ve bunların sezon başından beri süre geldiği gözler önündeki durum. Eğer maç kazanmak istiyorlar ise (ki öyle gözükmüyor), bu kötü gidişata çözüm üretmeleri şart.