Kulüpler Ligi 1.Lig’inde haftanın son karşılaşmasında 12 Ekim Salı günü saat 19.00’da Hacettepe Üniversitesi Beytepe Stadyumu’nda oynanan müsabakada Gazi Warriors, ligin güçlü ekiplerinden Hacettepe Red Deers’ı 36 – 16’lık skorla mağlup ederek İstanbul Cavaliers, Boğaziçi Sultans ve ODTÜ Falcons’dan sonra sezona galibiyetle başlayan dördüncü takım oldu.

İlk yarısı başa baş bir mücadeleye sergi olan karşılaşma da Hacettepe Red Deers’ın milli oyun kurucusu # Ozan sakatlanıp maça devam edemeyince Hacettepe Red Deers hücumu büyük bir darbe almış oldu. Gazi Warriors adına sahada dikkat çeken isim savunma kaptanı # Gürkan Aslan oldu. Gazi defansı etkişi bir performans gösterirlen Warriors’ın koşu oyunu önceki sezonlarda olduğu gibi yine etkiliydi.

Bu maç aynı zamanda Gazi Warriors’dan ayrılan milli takım head koçu Kerem Ateş’in yerine takımın başında sahaya çıkan Hilmi Çeltikçioğlu’nun head koçluk kariyerindeki ilk galibiyeti oldu.

Gazi Warriors bir sonraki hafta ODTÜ Falcons karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılan Ankara Cats ile karşılaşacak. 2006 – 2007 ve 2007 – 2008 sezonlarının şampiyonu Hacettepe Red Deers ise İstanbul ekibi Yıldız Stallions karşısında galibiyet arayacak.

Yazan: Haber Servisi