Bir sezon daha McNabb ve Philadelphia Eagles için playofflarda son bulurken, Philadelphia’da her sezon sonu sorulan bir soru yeniden gündeme geldi.

Donovan McNabb’in Eagles’daki geleceği ne olacak?

Cumartesi geçesi playoffun ilk turunda Dallas Cowboys’a 34 – 14 yenilenerek playofflara veda eden Eagles’da McNabb sorulara “Her sene aynı şeyi söylüyorum. Burada olmak istiyorum, başka bir  yere gitmek istemiyorum.” diye yanıt verdi.

11 yıldır Philadelphia Eagles forması giyen tecrübeli oyun kurucunun kontratı geçen yaz yeniden yapılandırılmıştı ancak McNabb’in kontratı heniz 2010 sezonu için uzatılmış değil.

Her ne kadar Eagles, McNabb’in önderliğinde 8 yıldır playoffa kalsa da henüz Super Bowl’u kazanabilmiş değil. Bu playoff başarısızlıkları da Eagles’ın McNabb dışında başka biriyle yeni bir başlangıca ihtiyacı olup olmadığını sorgulatıyor.

Maç sonrası koç Andy Reid’e McNabb’in gelecek sezon as oyun kurucu olup olmadığı sorulduğunda koçun cevabı “Evet, olacak.” oldu. McNabb’in playoff kariyerinde çıktığı 16 maçta 9 galibiyeti ve 7 mağlubiyeti var.

Son olarak Eagles’ın yıldız running back’i Brian Westbrook, McNabb ile ilgili olarak “Donovan çok iyi bir oyun kurucu. O olmadan, elde ettiğimiz bu başarıların hiçbirini gerçekleştiremedik.”

Eagles, bu yaz McNabb’i gönderip yoluna Michael Vick ile mi devam edecek, yeni bir oyun kurucu mu alacak yoksa McNabb ile devam mı edecek hep beraber göreceğiz.

Yazan: Haber Servisi