Atlanta Falcons’ın eski yıldız oyun kurucusu Michael Vick, NFL’e geri döndüğü 2009 sezonunda Philadelphia Eagles forması altında maçlara gelen birkaç hayvan hakları savunucusu taraftarın tepkisini çekmek dışında pek bir şey yapamadı.

Donovan McNabb’in yedeği olarak Philadelphia Eagles ile anlaşan Vick, McNabb’in sakat olduğu haftalarda bile Eagles’ın birinci tercihi olmadı. Sadece bir maçta ilk 11’de sahaya çıkan Vick sezonu bir touchdown pası ve iki koşu touchdown’ıyla noktaladı.

Şimdi ise Vick’in yeni sezonda daha önemli bir rol almayı istediği konuşuluyor. Philadelphia Inquirer’ın haberine göre Vick bir sonraki sezon ilk 11’de oynamak istiyor.

Ancak Vick’in bu istediği Philadelphia Eagles formasıyla olmayacak gibi gözüküyor çünkü Vick’in menajeri ve Eagles yönetimi şimdiden takımdan ayrılma konularını masaya yatırmaya başladı bile. Eagles, Vick’in iki yıllık kontratının son senesinin bitmesini beklemeden oyuncuyu serbest bırakmayı düşünüyor.

Michael Vick ise konu ile ilgili olarak “Menajerim sadece bizim için hangi senaryonun en iyisi olduğunu anlamaya çalışıyor. Her iki taraf içinde en iyisi hangisi olacaksa o olacak. Zamanla göreceğiz.” demekle yetindi.

Eagles’ın head koçu Andy Reid ise geçen hafta 29 yaşındaki Michael Vick’in Nisan ayında NFL Draftı öncesi takas olabileceğini söylemişti.

Yazan: Haber Servisi