Philadelphia Eagles, Donovan McNabb’siz çıktığı ilk maçında, yıldız oyun kurucuyu aratmayacak quarterback’leri olduğunu kanıtladı.

Kevin Kolb’un etkili olduğu ve Michael Vick’in eski günlerinden resitaller sunduğu karşılaşmada Eagles, Cuma gecesi hazırlık maçında Jacksonville Jaguars’ı 28 – 27 yenmeyi başardı.

Maç sonrası açıklamalar yapan Kevin Kolb, “Yetenekli olduğumuzu biliyorduk. Sadece bunu kanıtlamamız gerekiyordu. Genç bir ekibiz ve bugün böyle bir başlangıç yaptığımız için heyecanlıyız. Önümüzdeki hafta da böyle devam etmemiz lazım.” dedi.

Eagles’ın Pro Bowl kicker’ı David Akers ise maç boyunca yaptığı beş alan golü denemesinde de başarılı olmasıyla dikkat çekti. Akers aynı zamanda son periyottaki 36 yard’lık alan golüyle takımına galibiyeti getirdi.

Jaguars’ın yedek oyun kurucusu Luke McCown ise maç boyunca 244 yard pas ve üç touchdown pası atarak dikkat çekti.

Kevin Kolb, 11 pas denemesinin 6’sında başarılı olurken 95 yard pas attı. Eagles’ın bir diğer oyun kurucusu Michael Vick ise 17 pas denemesinin 11’inde başarılı olurken maçı 119 yard pas ve 50 koşu yardıyla tamamladı.

Öte yandan bu sezon Eagles taraftarının çok şeyler beklediği Vick, fumble’dan bir top kaybı yaptı ve bir interception attı.

Eagles ile olan kontratının son yılına giren Atlanta Falcons’ın eski yıldızı Vick’in performansı, her şeye rağmen, Eagles taraftarına yeni sezon için umut verdi.

Yazan: Haber Servisi