Cleveland Browns’ın çok şeyler beklediği çaylak running back’i Montario Hardesty, sakatlığının giderek iyileştiğini dile getirdi. Hazırlık kampında tackle drill’i sırasında sağ dizinden sakatlanan çaylak oyuncu dönüşünün yakın olduğunun sinyallerini verdi.

Browns hücumunda bu sene büyük bir rolü olması beklenen Hardesty, dizindeki sakatlık sebebiyle takımının bütün kampını kaçırmıştı.

Sakatlığının ardından ilk defa konuşan Hardesty, içinde bulunduğumuz haftanın sonlarına doğru antrenmanlara başlamayı umduğunu ve amacının takımımın 4 Eylül’deki sezon açılışında Tampa Bay karşısında sahada olmak olduğunu belirtti.

Hardesty, 2005 yılında sağ dizinden ameliyat olmuştu. Cleveland Browns,Tennessee Üniversitesi’nde 2,391 yard koşan yıldız oyuncuyu ikinci turda seçebilemek için Philadelphia Eagles’a üçüncü ve beşinci tur seçim haklarını vermişti.

Montario Hardesty’nin bu sezon running back pozisyonunda topları Jerome Harrison ile paylaşması bekleniyor. Harrison geçtiğimiz sezon forma giydiği 14 maçın sadece yedisinde ilk 11 çıkmış ancak beklenmedik bir şekilde gösterdiği 862 yard ve 5 touchdown’lık performans ile Browns taraftarlarını sevindirmişti.

Yazan: Haber Servisi