Tennessee Titants, 16 sezonluk head koçu Jeff Fisher’dan 16 yıldır takımda olan Mike Munchak’ı head koç yaparak doldurdu. Mike Munchak daha önce Titans’da offensive line koçu olarak görev alıyordu.

Eski bir Houston Oilers oyuncusu olan ve 2001 yılında Hall of Fame’e katılma onuruna erişen Munchak, yeni rütbesi sonrası ilk açıklamalarını yaptı. Munchak, 16 yıldır Fisher ile çalışmasına rağmen en büyük hedefinin “değişim” olduğunu söyledi.

“Kendi tarzımı uygulayacağım ve benden önce yapılanların, benim işlerimden daha iyi olup olmadığına göre yargılanacağım.” diyen Munchak, “Benden önce burada olanları geride bıraktıkları şeyler yüzünden suçlamıyorum.” dedi.  Munchak aynı zamanda, “Takıma uygun parçaları seçip bizi doğru yola sokacağım.” diyerek taraftara umut dağıttı.

Geçen sezon altı galibiyet alan ve gelecek için oyun kurucusu dahi belli olmayan Titans’da Munchak’ı kolay günler beklemiyor.

Öte yandan Titans’da Mike Munchak’tan boşalan offensive line koçluğu görevine bir başka Hall of Fame üyesi Bruce Matthews getirildi. Matthew, 19 sezon Houston Oilers forması giymiş ve 14 defa arka arkaya Pro Bowl seçilmişti.

“Bu benim hayatımın fırsatı. Mike ile çalışmak büyük bir şans çünkü o burada çok iyi bir iş çıkaracak.” diyen Matthews, Oilers’da Mike Munchak’ın takım arkadaşıydı.

Yazan: Haber Servisi