Yıldız quarterback Drew Brees’in, geride bıraktığımız haftasonu New Orleans Saints ile 100 milyon dolara anlaştığı duyuruldu.

Cuma günü tarihi anlaşmayı sözlü olarak kabul eden yıldız quarterback, Pazar günü takımın genel merkezini ziyaret etti ve kendini beş yıl daha siyah formaya bağlayan anlaşmayı imzaladı. Böylece bu anlaşma, bir oyuncuya en yüksek yıllık ortalama ücret sağlayan anlaşma olarak (20 milyon dolar) NFL tarihine geçti.

Brees, anlaşmayı imzaladıktan sonra kendisine ait Jimmy John’s sandviç dükkanına gitti. Burada kameralara poz veren Brees, çılgın hayranlarına el salladı ve imza dağıttı. Ardından beyaz spor bir araca binen yıldız quarterback, hava alanının yolunu tuttu.

Üzerinde NOLALOVE yazan tişörtü ile mutlu ve rahat görünen Brees, Mart ayından beri Saints’i bunaltan skandallardan sonra imzaladığı yeni anlaşma ile takım arkadaşlarına yeniden katılacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Ayrıca Brees verdiği bir demeçte “Özellikle Saints adına çalışanlar için çok zor geçen bu offseason’daki gelişmelere bakılacak olursa bu anlaşma inanılmaz.” dedi ve “Çok çılgın bir offseason geçirdik, hepimiz yeniden çalışmak için hazırız ve her şey bu hafta içinde başlayacak. Bu gerçekten inanılması güç bir durum.” açıklamasını yaptı.

 

Yazan: And Kaan Yılmaz