Minnesota Vikings’in yıldız running back’i Adrian Peterson, geçtiğimiz yıl çocuğuna şiddet uygulaması sebebiyle NFL tarafından aldığı men cezası sonunda kalktı. Şimdi ise yıldız oyuncunun önümüzdeki sezon hangi takımda oynayacağı konuşulmaya başlandı.

Minnesota Vikings’in Adrian Peterson’ı takımda tutmak istediği söylense de Peterson’ın geçtiğimiz yıl yaşananlar esnasında takımının arkasında durmaması sebebiyle ayrılmak istediği konuşuluyor. Onunla en çok ilgilenen takım ise Dallas Cowboys!
Adrian Peterson’ın iki sezondur Dallas Cowboys’ta oynamak istediği bilinse de Dallas Cowboys’un yanında Arizona Cardinals ve Oakland Raiders’ın güçlü adaylar arasında olduğu biliniyor.

Dallas Cowboys’un resmi Internet sitesinden Adrian Peterson’ın alınıp alınmamasına dair yazıların yayınlanmaya başlaması ise dedikoduları güçlendiren en büyük etken olmuş durumda.
Geçtiğimiz sezonun başında Dallas Cowboys’un sahibi Jerry Jones’un Peterson ile yaptığı telefon konuşmasının basına yansıması bu dedikoduları iyice alevlenmiştirdi.
Cowboys, 2014 sezonun ardından running back’i DeMarco Murray’i Philadelphia Eagles’a kaptırırken, Peterson için kimi kaynaklar ikinci tur, kimi kaynaklar ise dördüncü tur draft hakkı verebileceklerini yazıyor.
29 yaşındaki oyuncunun, NFL’in en iyi offensive line’ına sahip olan Dallas Cowboys’a gitmesi durumunda neler olabileceğini hayal etmek bile güç…

 

Yazan: Kaan Özaydın