Tennessee Titans’ın 2015 NFL Draftı’nın ikinci sırasından Oregon Ducks’ın quarterback’i Marcus Mariota’yı seçmesinin ardından Titans’ın bir diğer genç oyun kurucusu Zach Mettenberger’ın geleceği merakla beklenmeye başlandı.

Titans’ın yeni starter’ı olarak Mariota’nın açıklanmasının ardından Mettenberger’ın takasını istediği yazılırken, ikinci yılına girecek olan oyuncuya takım arkadaşlarından destek geldi…

Titans’ın offensive tackle’ı Taylor Lewan, Zach Mettenberger’ın takasını istemediğini söylerken, genç oyuncunun forması için sonuna kadar savaşacağını söyledi.

“Zach böyle bir düşünce yapısına sahip. O kendini ilk 11 oyuncusu olarak görüyor, soyunma odasında oyuncular da öyle. Kolay pes edeceğini düşünmüyorum. Mariota’yı tanımıyorum ve onun çok çalışken bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, duyduklarımı göre de çok iyi bir insan. Ancak Zach böyle durumlardan kaçacak biri değil. Sonuna kadar savaşacaktır.”

Lewan, NFL Draftı’nı Mettenberger’ın evinde izlerken, 23 yaşındaki oyuncunun durumu büyük olgunlukla karşıladığını söyledi. Mettenberger, draft öncesi takım arkadaşlarıyla özel idmanlar düzenlerken, sezon içindeki performansıyla tüm arkadaşlarının güvenini kazanmıştı.

2014 NFL Draftı’nın altıncı turundan seçilen Mettenberger, geçtiğimiz yedi maçta ilk 11’de yer almıştı.

Titans’ta genç yıldız Mariota ile underdog olarak nitelendirilen Mettenberger arasında geçecek olan forma savaşı, yeni sezonun en merakla beklenen mücadelelerinden biri olacak.

Yazan: Kaan Özaydın