Genelde NFL oyuncularının başına iş açmasıyla bilinen sosyal medya bu sefer ilginç bir şekilde genç bir running back’in NFL’e girmesini sağladı. Central Missouiri Üniversitesi’nden running back LaVance Taylor, 2015 NFL Draftı’nda hiçbir takım tarafından seçilmeyince, geçtiğimiz günlerde soluğu Twitter’da aldı.

Taylor, Twitter hesabında efsane cornerback Deion Sanders’a ve 18 NFL takımına tweet attı ve şöyle dedi, “Hey benim adım LaVance Taylor ve şuanda serbest oyuncuyum ve bana bir göz atmanızı istiyorum”. Taylor aynı zamanda 12 dakikalık highligt’larını içeren bir videosunu da paylaştı.
Genç oyuncuya geri dönüş yapan takım ise Kansas City Chiefs oldu. Taylor’ın tweet’inden bir gün sonra Chiefs, running back Keshawn Hill’in sakatlığı sonrası, 90 kişilik kadrosuna Taylor’ı kattığını duyurdu.
NFL Media’dan Daniel Jeremiah, yaptığı açıklamada, “(Chiefs genel menajeri) John Dorsey her zaman yeni oyuncuları araştırır. Ancak bazen oyuncular, siz onları bulmadan sizi bulur.” diye konuştu.

Şimdi Taylor, Kansas City’de Jamaal Charles gibi bir süperstar running back, Knile Davis gibi umut vadeden bir koşusucu ve Charcandrick West ve Keshawn Hill ile forma mücadelisine girecek.
Her ne kadar Taylor’ın kamplar ve hazırlık maçları sonrası takımın 53 kişilik kadrosunda kalması zor gözükse de, 140 karakterlik bir mesaj ile bir NFL takımının dikkatini çeken bir oyuncu için hiçbir şey imkansız değil…

 

Yazan: Kaan Özaydın