Green Bay’den uzakta bir sene geçirdikten sonra görünüşe göre James Jones Packers’a dönmeye hazır. NFL.com’ın haberine göre başarılı wide receiver Packers’la ile tekrardan anlaştı. Jones, New York Giants’ın kadrosundan kesildikten bir gün sonra Wisconsin’e döndü.
ESPN.com’un yaptığı röportajda başarılı wide receiver, “Plan buydu. Bazı şeylerin hallolduğunu düşünerek buraya geldim. Geri dönmek ve tekrar evde olmak çok güzel bir duygu, neler olacağını hepimiz göreceğiz” dedi.
Aynı röportajda Jones, Jordy Nelson’ın sakatlığı hakkında da konuştu. “Dürüst olmak gerekirse, bu sakatlığın bana dönüş yolu açacağını düşünmemiştim. Jordy ile çok yakınız. Düşündüğüm tek şey, Jordy’nin bütün sezonu kaçırdığıydı çünkü ne kadar sıkı çalıştığını biliyorum. Duyar duymaz ilk yaptığım şey ona ‘Bunun doğru olmadığını söyle’ diye mesaj atmaktı. Geri dönmem hakkında hiç düşünmedim sadece onun için dua ettim.” ifadelerini kullandı.
2007 NFL Draftı’nın üçüncü turunda Green Bay Packers tarafından seçilen James Jones, yedi sezon bu takımda oynadı.
Başarılı oyuncu 2014 yılında takımından ayrılıp Oakland Raiders ile anlaşmıştı. Ancak Raiders’dan Mayıs ayında sürpriz bir şekilde kesilmesinden hemen sonra New York Giants ile anlaşmıştı ki bu takımdan da geçtiğimiz Cumartesi günü kesildiği açıklandı.
Jones en iyi sezonunu 2012 yılında Packers’da geçirmişti. Bu sezonda toplam 784 receiving yard ve 14 touchdown ile birlikte bu alanda NFL liderliğine oturmuştu.
Yazan: Aylin Banu Bekar