Merhaba sevgili NFLTR.com okurları, her hafta karşınızda olduğum güç sıralaması ile yine beraberiz. 10. haftada tahminleri ne kadar zorlayan sürpriz karşılaşma varsa, 11. haftada (en azından kendi adıma) beklentiler dahilinde gerçekleşen maçlar geride bırakıldı. Bir önceki güç sıralaması yazımda, birinci sıra için düşündüğüm ancak henüz yüreğimin elvermediği Dallas Cowboys, Tony Romo’nun yedek olarak sezonunun devamında kadroda olacağının açıklanmasına rağmen önceki haftaki performanslarını aratmayarak yine bir galibiyet aldı ve çoğunuza göre (artık bana göre de) hak ettiği koltuğa kavuşmuş oldu. Ligin üst sıralarında pek fazla değişim olmazken, son sıralar da benzer biçimde kaldı, playoff kovalayan takımların ise istikrarsızlığı seneye damga vuracak gibi duruyor…

1- Dallas Cowboys (9-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 2

Kimse Dak Prescott’tan Tony Romo’yu kesmesini beklemiyordu değil mi? Ölü sezonda, draft sonrası yapılan bir NFLTR Podcast’inde, sayısını hatırlayamayacağım, bir konuşma esnasında Kaan Özaydın, Dak Prescott’a ait, lise çağında yazdığı bazı tweet’leri okuyordu. Prescott, Tony Romo’dan bahsederken top kayıplarından onu sorumlu tutuyor, takımın kötü gidişatının temsilcisi olarak görüyordu. Kaan Özaydın Prescott’ın Dallas tarafından seçilmesi talihine gönderme yaparak “Daha iyisini yapabiliyorsan gel de kendin yap” diye bir cümle sarf etti konunun geri kalanında… Şimdi daha iyisini yapıyor Prescott. O zamanlarda Missisippi State çıkışlı dördüncü tur çaylağından bahsederken pek umrumuzda değildi ancak şu anda NFL’in en formda, en iyi takımını yönetiyor, üstelik yarı-efsane bir adamı yedekte bırakarak. Cowboys, Ravens karşısında maçın başında geri düşmesine rağmen iyi toparlandı, işleyen bir sistemleri var, oyunun her yönünde etkili oyunculara sahipler ve dolu dizgin gidiyorlar.

2- New England Patriots (8-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 1

49ers karşısında rahat bir karşılaşma kaydettiler, Gronkowski dinlenebildi, RB ve WR için başka opsiyonlar deneyebildiler, hazırlık maçı tadında geçen karşılaşmayı da elbette rahat kazandılar. Tom Brady ve Patriots ile alakalı sitemiz yazarlarından Utku Hüseyin Kaya çok güzel yazılar sunuyor bizlere, onları takip etmenizi tavsiye edebilirim. Brady ile alakalı şunu söyleyebilirim sadece, artık kanıksanamaz biçimde ligin rock yıldızı kendisi, cep içinde o kadar rahat ki, nereye pas atacağı konusunda o kadar emin ki, o kadar güven veriyor ki, performansının ne zaman düşeceğini merak eder oldum.

3- Oakland Raiders (8-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 5

Durdurulamaz bir takım olma yolunda ilerliyorlar. Derek Carr gün be gün oyununa yeni şeyler ekleme konusunda başarılı, WR’ları sağlam, lig ortalamasına göre iyi bir hücum çizgileri var, defans takımları arada tökezlese de QB o artıkları rahatça temizliyor. Artık takımın ünü Amerika sınırlarını da aştı üstelik. Raiders izlerken pek keyif alıyorum, “4” numaralı oyuncu Favre esintileri ile oynamayı başarıyor ve hem bu sezonları hem de gelecekleri çok parlak görünüyor.

4- Seattle Seahawks (7-2-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 4

Bu defans takımına karşı ayakta kalabilme mücadelesinde, çaylak QB Carson Wentz’in başarılı olmasını beklemek biraz hayalcilik olurdu. Evvela iç saha karşılaşmalarında çok dominant oldukları bir gerçek, Russell Wilson gibi mobilitesi fazla olan bir QB’ye sahip olmanın tüm avantajlarını da kullanıyorlar. Ayrıca geçtiğimiz seneye nazaran Jimmy Graham’i kullanma biçimleri açısından önemli bir artı kazanmış durumdalar. Eagles gibi neyi ne zaman ve ne kadar yapabileceği çok belli olan takımlara nefes aldırmıyorlar.

5- Denver Broncos (7-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 6

Hiç maç oynamayıp derecelerini bozmadan listemizde bir sıra yükselmeyi başardılar. Broncos açısından geçtiğimiz hafta bir taraftar rüyası olarak geçmiş olabilir, şöyle ki, takım bir biçimde playoff’a kalır ancak playoff maçında Trevor Siemian olayları batırır, hemen olaya el koyan John Elway ölü sezonda Tony Romo’yu takıma katmayı başarır, sonra gelsin tekrar Super Bowl! Hem de Paxton Lynch’in gelişimi için fazladan birkaç sene de cebe konmuş olur, böylece Denver Broncos yıllar boyu sürdüreceği hanedan şansını yakalamıştır. Sabah olur, alarm çalar, bu rüyayı gören Broncos taraftarı,  Paxton Lynch tam şampiyonluk kupasını kaldırırken rüyasından uyanır.

6- Kansas City Chiefs (7-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 3

Ligin en dominant defanslarından birine, en aklı çalışan koçlarından birine, en garantici QB’sine sahip Chiefs elbette arada maçlar kaybedecek, bu hafta da aslında yaşadıkları tam anlamıyla buydu. Tampa Bay ile bu sezon içinde 10 maç yapsalar, birini kaybederlerdi ve o da geçtiğimiz Pazar gününe denk geldi. Aslında bir sorunları var, kronik bir sorun, Andy Reid’in pek de çözemediği… WR kadroları yetersiz, Alex Smith de WR parlatan bir oyuncu olmayınca pas oyununda TE oynayan Travis Kelce haricinde sağlam bir opsiyonları neredeyse kalmıyor.

7 – Washington Redskins (6-3-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 8

Son iki haftadır listede atlaya zıplaya yedinci sıraya kadar yerleştiler. Bu haftaki karşılaşmaları, Kirk Cousins ve Green Bay defansının arka alanı arasında geçti bir nevi. O kadar kötü bir savunma buldular ki karşılarında, Redskins’i izlerken bu hafta aklıma 2015 Cardinals geldi açıkçası. Carson Palmer’ın John Brown’a attığı uzun menzilli pasların benzerini Kirk Cousins’den gördük bolca. Bunun yanında Redskins’den bahsederken Jay Gruden’a da değinmek gerek galiba, RGIII – Cousins arasındaki seçimden başlayarak her daim takımı bir adım ileri götürmeyi başarabildi. Bunu yaparken RB’ler neredeyse emaneten o pozisyonda duran adamlardı ve defansları da pek sağlam değildi, “good job coach, your brother will get jealous!”. Bu Perşembe gecesi, şükran gününde Dallas Cowboys ile tadından yenmeyecek bir maç sunacaklar bize, gerek grup dinamikleri açısından gerekse rekabetin tarihselliği, iki takımın da istim üstünde olması açısından sabırsızlık verici.

8- New York Giants (7-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 7

Bu hafta Chicago Bears karşılaşmasını zorlanmalarına rağmen geçtiler, grupları hemen her hafta belirttiğim üzere çok karışık, Eli Manning kariyerinin bu döneminde çok daha olgun bir oyun sergilemesine rağmen koşu oyunu, neredeyse oyun planlarında yer almıyor. Defansları lig başına göre daha da toparlandı, Jason Pierre Paul, Oliver Vernon gibi iki önemli pass rusher’a sahipken, zorda bıraktıkları QB’lerin attığı pasları da London Collins topluyor desek yanlış olmaz.

9- Miami Dolphins (6-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 12

Ligin ilk birkaç haftası geride kaldığında, Ryan Tannehill’in o berbat perfomansını gördükten sonra ilk 10 sıra içinde Dolphins yazacağım hiç ama hiç aklıma gelmezdi. Üst üste beş karşılaşma kazanmış oldular yağmurlu günde Los Angeles Rams’e karşı aldıkları maçla beraber. Performanslarının yukarıya çıkmasının başlıca nedeni Jay Ajayi’nin perfomansı, hücum hattı oyuncularının da koşu oyunlarını iyi dizayn edebiliyor olmaları, bu cepte, Ryan Tannehill sezon başına nazaran oyununu çok geliştirmedi ancak kullandığı hata yapma kredilerinin bitmesinden ötürü daha sağlam oynuyor (gerçi bu hafta ıslak topla olan mücadelesi de pek verimli sayılmazdı), geriden gelip kazanmaları ayrıca bir motivasyon kaynağı olacaktır.

10- Atlanta Falcons (6-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 10

Falcons, bay geçtiği haftayı sanırım sakatlıklar ve performans düşüşleri üzerine çalışarak geçirmiştir, koşu oyununda geçtiğimiz sene harikalar yaratan Devonta Freeman bu sezon biraz tutuk, bu eksiği de WR’ların üstün performanslarıyla geçmeyi başarıyorlar. Matt Ryan’ın kariyerinde önümüzdeki birkaç sene, sonradan nasıl anılacağı konusunda belirleyici olacak, şimdilik Philip Rivers gibi başarılı ancak takımından müzdarip bir QB edasıyla kariyerine devam ediyor zira.

11- Detroit Lions (6-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 13

Sorgusuz sualsiz, şartsız koşulsuz kazanıyorlar artık, sezon başı kendilerine biçilen rolden çok uzaktalar, bunun en büyük etmeni de Matthew Stafford’ın oyunu açıkçası. Kariyerinin en iyi oyununu oynayan Stafford, Calvin Johnson’ın eksikliğini Golden Tate, Marvin Jones ile beraber RB’lere pas atmanın yollarını bulmakla ve Eric Ebron ile doldurmuş gibi duruyor. NFC North’da işler karışık, Vikings ile beraber 6-4 durumundalar, 4-6’lık Packers havlu attı, atacak. Şükran Günü’nün ilk karşılaşmasında alışık olunduğu üzere evlerinde oynayacaklar, önümüzdeki iki maçtan nasıl çıkacakları, sezon gidişatlarını belirleyecek gibi duruyor.

12- Minnesota Vikings (6-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 14

Kazanmanın tadını tekrar aldılar, özellikle de savunmalarıyla. Vikings açısından ölümcül olan birkaç nokta var, öncelikle koşu oyununda ligin en kötüsü durumundalar. İş QB’ye kaldığında Sam Bradford sezon başındaki gibi değil, kicker Blair Walsh’ı takımdan yolladılar ve geçtiğimiz sezonun wild card maçındaki o kötü hatırayı da böylelikle hafızalarından atmak istiyorlar. NFL’de her grup birincisinin playoff’a çıktığını  biliyoruz, şu andaki durumlarıyla dahi Lions ya da Packers’a diş geçirebilecek vaziyette oldukları için hala bu yolda şansları var.

13- Pittsburgh Steelers (5-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 18

Bu haftayı galibiyetle kapatmak Ben Roethlisberger ve arkadaşlarına rahat bir nefes aldırmış olmalı. Gruplarındaki ezeli rakipleri Baltimore Ravens ile artık dereceleri eşit ve playoff yolunda da ışık var. Steelers sağlıklı kalabildiği müddetçe her zaman bir tehdit olacaktır, derecesi ne olursa olsun önemli olan kapağı playoff’a atabilmek onlar açısından, sonrası ise Big Ben’in elinde.

14- Philadelphia Eagles (5-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 11

Seattle deplasmanında kazanacaklarını kimse beklemiyordu, bu ayrı bir mevzu, aslında sezon öncesinde kendilerine sorulsa, 10 maç sonunda 5-5’lik bir dereceyi peşinen kabul ederlerdi, bu da ayrı; diğer yönden Carson Wentz gelecekte çok iyi bir QB olacak kumaşa sahip ancak 2016 sezonu için daha bu seviyeyi kaldıracak düzeyde değil, bu da apayrı. Şimdi bu üç ayrı parçayı birleştirdiğimizde karşımıza Philadelphia Eagles’ın 2016 sezonundaki inişli çıkışlı, genelde sağlam defanslı ancak tutuk hücumlu takıma çıkıyor.

15- Buffalo Bills (5-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 20

Bills için sezon LeSean McCoy’un sakatlık durumuna bağlı gibi duruyor ve bu da ip üstünde cambazlık etmeyi gerektiriyor. Kazandıkları bazı karşılaşmaları safi defans performanslarıyla kazandılar. Tyrod Taylor işleri kotarabilen bir QB ancak Super Bowl için yeteri kalibrede olmadığı muhakkak, WR kadroları da çok yeterli değil. İşler böyle olunca, hücum açısından oyun planları çok tahmin edilebilir kalıyor, bu tahmin edilebilir şey de sadece koşu performansları üzerine kurulu. Bu haftayı galibiyetle kapadılar ancak Patriots ve gayet iyi durumda olan Dolphins ile aynı grupta yer almaları, işlerini zorlaştıran diğer öge.

16- Arizona Cardinals (4-5-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 9

Çok üzgünüm ancak “bitti” desek yeridir. Sezona dair umutları Vikings karşısında aldıkları yenilgiyle beraber çimlere gömüldü. Seahawks’dan grup liderliğini alabilmeleri bundan sonra mümkün değil ve wild card için en az dört, beş maçlık seriye ihtiyaçları var, bu da kalan maçların hepsini kazanmak demek. David Johnson ne kadar iyi oynarsa oynasın, Larry Fitzgerald ne kadar iyi bir lider olursa olsun eksik kalan bir yönleri var. Defans için, hücumun geri kalan üyeleri için bu eksikliklerden bahsedilebilir. Bruce Arians koçluk kariyerinde şapkadan tavşan çıkarmayı her daim başardı ancak bu sefer şapka o kadar derin değil.

17- Indianapolis Colts (5-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 22

21 sayı farkla öne geçtikleri karşılaşmayı Titans’a neredeyse veriyorlardı ancak maçı kurtardılar, sezona dair umutlarını da öyle. Yine de olası bir playoff karşılaşmasında sahada varlık gösterebilecek bir ekibe sahip değiller. Chuck Pagano’nun sezon öncesine takımda kalmasına fazlaca şaşırmıştım, hayal kırıklığı ile biten bir sezon yaşarlarsa ve sonunda Pagano yine takımın başında devam ederse daha çok şaşıracağım.

18- Houston Texans (6-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 15 

Kolay fikstür ve biraz da şansın derecelerinde ne denli etkili olduğu bu hafta Raiders karşısında ortaya çıktı. Brock Osweiler’a yatırım yapmakla haklı çıkacaklar mı, henüz bu sezon değil belki ancak gelecek sezon belli olacak. Gruplarında da rahat değiller, bir maç farkla arkalarından Colts geliyor, ayrıca Titans’dan sadece derece itibariyle iyi durumdalar. J.J. Watt’ın yokluğu da takım üzerindeki enerjiyi azaltmışa benziyor, altı karşılaşmayı galibiyetle kapatmış olmalarına rağmen “playoff takımı” havası vermiyorlar izleyenlere.

19- Tennessee Titans (5-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 16

Colts’a kaybetmiş olmaları her şeyin bittiği anlamına gelmiyor, henüz sezonun yarısındalar, Marcus Mariota yıllardır mücadele veren bir NFL QB’si gibi oynuyor, koşu oyuncuları performanslarını rahatça sahaya yansıtabiliyor ve çok iyi hücum hattı oyuncularına sahipler. Yine de kusurları hala deneyimsizlik, Colts karşısında neredeyse maçı çevireceklerdi, oyunu bırakmıyorlar ve “takım” olgusu adına bunlar pozitif işaretler.

20- Carolina Panthers (4-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 21

Sezonları bitmiş gibi olsa da yine de grup rakipleri New Orleans Saints’e TNF maçında çelme takmayı başardılar. Cam Newton’ın bir sonraki sezona hazırlanırken motivasyon anlamında farklı şeyler katması gerekiyor kendisine, örneğin bireysellikten çok takımdaşlık duygusu, bencilliktense adanmışlık, zırlayıp laf yetiştirmektense dinleyip anlamayı öğrenmek gibi. Luke Kuechly’nin sakatlanıp oyundan çıktığı anlar ise hafızalara kazınacak cinstendi, gerçekten büyük oyuncu.

21- Tampa Bay Buccaneers (5-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 26

Bu denli vasat oynayıp ilk 10 karşılaşmanın beşini kazanmak kolay iş değil. Geçtiğimiz hafta önce sahalarında Bears’ı bu hafta ise deplasmanda Chiefs’i yenip üst üste maç kazanmanın tadına vardılar. Doug Martin’in dönüşü bundan sonra alacakları yol için  önemli bir ışık aslında fakat yine de o yol çok uzun sayılmaz.

22- New Orleans Saints (4-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 17

Drew Brees ve tayfası Carolina deplasmanında yakın giden bir karşılaşmayı kaybetti. Üst üste iki haftadır kick’lerde blok yiyorlar ve bunun dönüşü de sayıyla gerçekleşiyor, bu iki maçı kazansalardı şu anda 6-4 derecesine sahip bir Saints’ten bahsediyor olacaktık ki otomatik olarak playoff potasına sokacaktı bu onları. Ancak bu NFL ve yapılan her hatanın geri dönüşü büyük oluyor. Sancılı bir sezon geçirdikleri muhakkak ve yavaştan Brees sonrası dönemi düşünmeye başlayabilirler artık.

23- Baltimore Ravens (5-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 21

Grup lideri olan, an itibariyle playoff’a çıktığı görülen bu takım, listemizde 23.sırada, bizi de farklı kılan bu; aslında bunu desem de pek inanmayın. Herhangi bir Ravens karşılaşmasını izlediğinizde kısır bir hücum takımı, vasat bir savunma takımı göreceksinizdir, Cleveland Browns’a karşı kazanmak ya da kötü günündeki Pittsburgh Steelers’ı yenmek, son yılların en kötü Cinncinati Bengals’i ile aynı grupta yer almak derecelerini bir nebze olsa da açıklar umarım.

24- Green Bay Packers (4-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 19

Son iki haftadır listemizde beşer beşer aşağı iniyorlar. Washington Redskins ile geçtiğimiz yılın wild card rövanşında fena çuvalladılar, sakatlıkların da etkisiyle defansın arka bölümünü savunması gereken oyuncular hem sayı hem de yetenek itibariyle cücük durumda kaldı ve işleri zor. Hala ve hala şunu unutmamak lazım, Packers, Aaron Rodgers’a sahip ve kalan altı karşılaşmada bir şekilde kendilerini playoff’a atabilirler demek bu. Aaron Rodgers’ın silahları da RB sorunsalı yüzünden iyice kısıtlanmış durumda.

25- San Diego Chargers (4-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 22

Haftayı bay geçen bir başka takım. Bu sezon için, gruplarının zorluğu da göz önünde bulundurulursa mucize yaratmaları düşük ihtimal, onlar da Melvin Gordon’dan ne kadar verim alabileceklerine, sakat oyuncuların yerine sahada olan WR’ların kabiliyetlerine bakacaklar ve bir sonraki sezon için planlanmalarını erkenden başlatacaklar.

26- Los Angeles Rams (4-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 24

Jared Goff önemli bir virajda takımın direksiyonuna geçti ve takımı yolda tutmayı başaramadı. Yağmurlu günde Dolphins karşısında önemli sayı üstünlüğü bulmalarına rağmen son çeyrekte maçı verdiler, sezonu da bir nevi teslim ettiler gibi. Jared Goff için yapılan yatırımdan ötürü bir süre yüksekten oyuncu draft edemeyecekler, takımın yapılanmasını draft’tan  değil serbest oyuncu piyasasından sağlamak durumunda kalacaklar. Los Angeles herkesi cezbedebilir bu konuda haklılar ancak Jeff Fisher o takımın başında olmayacak gibi.

27- Cinncinati Bengals (3-6-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 27

Bengals’in son haftalardaki performansından sonra listemizde bu sıradan aşağıda olmamasının tek bir nedeni var, listenin devamındaki takımlar çok kötü. Andy Dalton ve A.J. Green kariyerleri açısından verimli sezon geçirmelerine rağmen işin orada bitmediğini Bengals örneğinde görmekteyiz. Defans takımları geçtiğimiz seneleri mumla aratırken en önemli koşucuları Jeremy Hill’in genelde koşularında bir, iki yard aldığını görünce taraftarlar elbette fıtık oluyor. En azından şöyle bir şansları var, playoff’a yine girip wild card’da sezonu erkenden kapatmamış olacaklar, zira playoff’a giremeyecekler.

28- New York Jets (3-7) Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 28

Bu haftayı bay geçtiler, bay geçerken de sanırım hangi oyunculara daha fazla şans vereceklerinin planlamasını yapmışlardır. Tek sorun şu, gelen haberler yine Ryan Fitzpatrick’in maça başlayacağını söylüyor, Todd Bowles, yetmedi mi çekilen acılar?

29- Chicago Bears (2-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 30

Bears, Giants’a kaybettiği maçın ardından Jay Cutler’ın sakatlıkla beraber sezonu kapattığını duyurdu ve artık sezonun son altı karşılaşmasında QB olarak takım Matt Barkley’e emanet. Leonard Floyd, boyun sakatlığı geçirerek Giants maçında taraftarları hem korkutur hem de üzerken, Bears’ın sakatlık silsilesi de son bulacak gibi durmuyor. 2016 artık kayıp bir sezon ve bu sezonun ardından güzel hatırlanacak tek şeyin iyi bir draft pozisyonu olmasını ummaktan başka çare yok.

30- Jacksonville Jaguars (2-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 29

Nasıl bu kadroyla bu denli kötü oynadıklarını, bu kadar maç kaybettiklerini anlamak mümkün değil. Ortada eğer bir lanet varsa bu lanetin Jaguars üzerinde dolaştığını rahatlıkla iddia edebilirsiniz. Yıllardır yeniden yapılanmaya çalışan takım, bu işleme sezon sonunda QB başta olmak üzere tekrar başlayabilir ki bu da acılarla dolu birkaç sezon daha demek, Jacksonville semalarında yüzlerin gülmesine daha çok var gibi duruyor.

31- San Francisco 49ers (1-9), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 31

Biraz da olsa Patriots gibi bir rakip karşısında diş göstermeyi başardılar ama hemen umutlanmayalım bunu sadece ufacık bir sekansta yapabildiler. Colin Keapernick’in kariyeri boyunca pas yüzdesi çok yukarıda olmamıştı ancak hiç bu kadar düşük de olmadı. Sadece kendisinin olumsuz performansıyla değerlendirilecek bir durum yok burada, birçok pozisyonda fazlaca eksikleri var ve sadece draft bu eksikleri kapatmaya da yeterli görünmüyor.

32- Cleveland Browns (0-11) Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 32

Acaba bu hafta galibiyete ulaşırlar ya da rakibi zorlayabilirler mi diye izliyorum onları sadece. 0-16’lık Lions sezonu dillere destan olmuştu ya, Browns’ın o rolü kapmasına çok az kaldı. QB için başlarına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi, bu takımın bırakın playoff mücadelesini, birkaç maç kazanmak için dahi büyük isimlere, çok iyi birkaç draft yılına ihtiyacı var gibi görünüyor ve bu da hemen olacak iş değil. Jim Brown da Cleveland’daki popülaritesini çoktan LeBron James’e kaybetti.