San Francisco 49ers’ın yeni genel menajeri John Lynch, off-season’ı hızlı açtı. Super Bowl sonrası takımın başına Atlanta Falcons’ın hücum koçu Kyle Shanahan’ı getiren Lynch, ilk transferlerini de yaptı.

Serbest oyuncular için transfer sezonu açılır açılmaz tecrübeli quarterback Brian Hoyer, ligin en iyi fullback’i olarak gösterilen Kyle Juszczyk ve Buffalo Bills’in wide receiver’ı Marquise Goodwin, 49ers’ın yolunu tuttu.

Colin Kaepernick takımdan ayrılınca quarterback pozisyonu boş kalan 49ers, Brian Hoyer’a iki yıllığına altı milyon dolar verdi. Son olarak Chicago Bears forması giyen Hoyer, Buffalo Bills ve New York Jets’in de gündemindeydi.

Böylece Hoyer, 2014 yılında Cleveland Browns’ta oynarken çalıştığı Kyle Shanahan ile tekrar buluşmuş oldu. 2014 yılında Shanahan, Browns’ın hücum koçuyken, Hoyer, Johnny Manziel’den formayı kapmıştı. 32 yaşındaki oyuncu geçen yıl yedinci haftada sol kolunu kırdıktan sonra sezonu kapatmıştı.

Öte yandan, 49ers, Kyle Juszczyk’e dört yıllığına 21 milyon dolar vererek, başarılı oyuncuyu NFL’in en çok kazanan fullback’i yaptı. Juszczyk, geçen sezon Pro Football Focus tarafından ligin en iyi fullback’i olarak listenmişti. Kariyeri boyunca Baltimore Ravens forması giyen oyuncu, 2016 sezonunda Pro Bowl olma onuru da yaşamıştı.

Marquise Goodwin ise geçtiğimiz yıl Buffalo Bills’te 431 yard top tutmuş ve üç touchdown yapıp kariyerinin en iyi rakamlarına ulaşmıştı. 26 yaşındaki oyuncunun 49ers hücumundaki rolünün büyük olması bekleniyor.