Off-season’da takımsız kalan yıldız oyuncuların başında gelen Brandon Marshall’ın yeni adresi Seattle Seahawks oldu. Seahawks ekibi tecrübeli wide receiver ile bir yıllığına anlaştığını açıklarken, kontratın iki milyon dolar değerinde olduğu belirtildi.

2010’lu yılların en dominant wide receiver’larından olan Brandon Marshall, geçtiğimiz sezon New York Giants forması giymiş ancak sakatlıklar sebebiyle çok fazla süre alamamıştı. 2017 sezonu Marshall’ın kariyerinde touchdown yapamadığı tek yıl olmuştu.

34 yaşındaki oyuncu transferi Instagram hesabından duyururken, paylaştığı bir fotoğrafın altında, Seahawks taraftarlarına hitaben, “Hep bu seyircilerin önünde oynamak istemiştim” yazması dikkat çekti.

Altı defa Pro Bowl olma onuru yaşayan Marshall, son olarak geçtiğimiz sezonun beşinci haftasında sahaya çıkmıyşı. Kariyeri boyunca Giants dışında Denver Broncos, Miami Dolphins, Chicago Bears ve New York Jets formaları giyen oyuncu her takımda 1,000 yardlık sezonlar geçirerek, en fazla takımda bunu başarmış isim olarak tarihe geçse de kariyeri boyunca hiç playoff maçı kazanamamış durumda…

Her şeye rağmen playoff’lardaki hayal kırıklığı bir yana Marshall ilerleyen yaşında rağmen 1,96 cm’lik boyu ile Seattle’ın aradığı endzone hedefi olabilir. Tecrübeli oyuncunun, en iyi WR’ları Doug Baldwin ve Tyler Lockett gibi iki kısa isim olan Seahawks’a çok şeyler katması bekleniyor.

Off-season’da Jimmy Graham’ı kaybeden Russell Wilson’ın sezon içinde Marshall’ı sıklıkla kullanması olası. Öte yandan Marshall fizik olarak Seahawks’ın en iyi opsiyonu olsa da yaşı ve sakatlık geçmişi, Seattle taraftarını düşündürmeye devam ediyor…