MIAMI – Cleveland Browns’ın  wide receiver’ı Donte Stallworth, Miami hapishanesinde adam öldürmek suçundan 24 günlük cezasını çektikten sonra serbest bırakıldı.

Yıldız oyuncunun avukatı, Christopher Lyons, Stallworth’un cuma günü erken saatlerde Turner Guilford Knight Correctional Center’dan salındığındı belirtti. 28 yaşındaki oyuncu 30 günlük hapis cezasının 24 gününü tamamlamıştı.

Stallworth, 14 Mart gününün sabahında araba kullanırken 59 yaşındaki Mario Reyes adlı yayaya çarpmış, Reyes’in ölümüne neden olmuştu. Daha sonra Stallworth polise sarhoş olduğunu, arkadaşlarıyla Miami Beach club’da eğlenirken birkaç tekila shot yaptığını ancak kaza saatlerinde kendisini sarhoş hissetmediğini söylemişti.

Yapılan testlerde Stallworth’un kanındaki alkol seviyesinin .126 olduğu yani Florida’daki alkol seviyesi sınırının .08 üstünde olduğu belirlenmişti.

Stallworth ayrıca cezasını hafifletmek için Reyes’in ailesiyle gizli bir maddi anlaşma yapmıştı.

Yıldız receiver şuanda NFL tarafından ligden uzaklaştırılmış durumda. Stallworth bir sezon önce Browns ile 5 yıllığına 35 milyon dolarlık bir sözleşme imzalamış ancak sezonu sakatlıklarla boğuşarak geçirmişti. Stallworth sezonu sadece 17 top yakalıyarak ve takımına 170 yard ile bir touchdown kazandırarak noktalamıştı.