SAN ANTONIO (AP) – Dallas Cowboys’un wide receiver’ı Roy Williams takımının pazar günkü ikinci idmanını sol el bileğindeki sakatlık sebebiyle kaçırdı. İdmanı kaçırmasının sebebi olarak Roy Williams’ın sabahki idmanda sert bir şekilde yere düşünce el bileğinden yaşadığı sakatlık gösterildi.

Cowboys cephesi ise röntgenlerin negatif çıktığını söyledi. Terrell Owens’ın takımdan ayrılmasından sonra Roy Williams’ın takımın birinci wide receiverı olması bekleniyordu. Cowboys’un bugün günü sadece bir idmanı bulunuyor.

Cowboys’un sahibi Jerry Jones, Williams’ın sabah idmanında sakatlandığını söyledi. Jerry Jones, Williams’ın el bileği için tasalandığını çünkü öğle idmanında bileğin halen ağrıdığını dile getirdi.

Roy Williams geçen sezon Ekim ayının ortalarında, sezonu galibiyet alamadan tamamlayan Detroit Lions’dan Cowboys’a gelmiş ve beş yıllığına 45 milyon dolarlık bir sözleşme imzalamıştı.

Tony Romo ise konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda bu sakatlığın takımın başarısını kötü etkileyebilecek bir etken olmasından endişelenmediğini söyledi. Yaz antrenmanları öncesinde oyun kurucu Tony Romo ve Roy Williams beraber çalışmaya başlamışlardı.

Roy Williams geçen sezon Romo ile beraber oynadığı yedi karşılaşmada toplam 16 pas tutmuş ve takımına 160 yard kazandırmış ancak touchdown yapamamıştı. Roy Williams, Cowboys formasıyla yaptığı tek touchdown’ın pasını Romo’nun sakatlığı yüzünden oynayamadığı karşılaşmada Brad Johnson’ın elinden almıştı.