GREEN BAY, Wis. (AP) – Minnesota Vikings’in yıldız oyun kurucusu Brett Favre, Pazartesi akşamı Green Bay Packers karşısına intikam için çıkmayacağını söyledi. Favre’ın bu açıklamaları kendisini Packers’dan takas ile gönderen takımın genel müdürü Ted Thompson ile ilgili daha önce yaptığı konuşmalara ters düştü.

Perşembe günü bir basın toplantısı düzenleyen Brett Favre, intikam duygusunun emekliliğinden vazgeçip geri dönüşüyle hiçbir ilgisi olmadığını sadece bir şampiyonluk daha kazanmak istediğini söyledi.

Ancak muhabirlerin Favre’ın Şubat ayında si.com’a yaptığı açıklamalarda “Geçen sezonki en büyük motivasyonum Ted Thompson cevap verme isteğimdi.” demesini hatırlatınca, Favre, Packers’a hala oynayabildiğini kanıtlamak istediğini kabul etti. Bu isteğiyle intikam duygusunun aynı olmadığını da sözlerine ekledi.

Brett Favre 16 yıl boyunca giydiği Packers formasıyla kırdığı onca rekor ve kazandığı başarılar sonrasında New York Jets’e takas olmuş ve orada bir sezon geçirmişti. Favre bu yaz Green Bay Packers’ın en büyük rakibi Minnesota Vikings ile iki yıllık sözleşme imzalamıştı.