Buffalo Bills, Miami Dolphins tarafından serbest bırakılan linebacker Reggie Torbor’u kadrosuna kattı. Transfer haberi koç Chan Gailey tarafından açıklanan tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde Bills’in kampına katılması bekleniyor.

Takım kuralları gereğince kontratın detayları basına açıklanmazken The Associated Press’e konuşan bir kaynaktan alınan bilgiye göre kontratın iki yıllık olduğu belirtildi.

Yeni transferin öneminden bahseden koç Gailey, Torbor’un takımın defans sistemine uyacağının ve geçtiğimiz iki sezonu Miami’de, bu sezon Bills’in savunma koçu olarak atanan George Edwards yönetiminde geçirdiğinin altını çizdi.

2004 yılında NFL Draftı’nın dördüncü turundan New York Giants tarafından seçilen Torbor, ilk dört sezonunda genellikle yedek oyuncu olarak kullanılmıştı. Miami Dolphins’e geçtiğinden beri de kaderi farklı yönde gitmeyen Torbor bu yaz hareketli geçen serbest oyuncu piyasası sonrası Dolphins tarafından gözden çıkarılmıştı.

Reggie Torbor’ın da kadroya katılmasından sonra Bills’deki linebacker sayısı 15’e çıkmış oldu.

Torber NFL kariyerinde 22’si ilk 11’de olmak üzere toplam 94 maça çıkmıştı. Geçtiğimiz sezon Miami Dolphins forması altında 16 maça çıkan Torbor sezonu 37 tackle ve bir sack ile tamamlamıştı.

Yazan: Haber Servisi