Ligin en sasyonel wide receiver’larından Chad Ochocinco’yu kadrosunda bulunduran Cincinnati Bengals bir başka yıldız wide receiver’ı, Terrell Owens’ı kadrosuna kattı.

Chad Ochocinco’nun da yakın arkadaşı olan ve bir süredir yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği merakla beklenen Terrell Owens, Cicinnati Bengals ile bir yıllığına iki milyon dolara anlaşma sağladı.

Terrell Owens’ın Perşembe günü Bengals’ın idmanlarına katılması ve Owens gibi aynı zamanda bir reality şov yıldızı olan Ochocinco ile Bengals’ın ikinci hazırlık kampında sahaya çıkması bekleniyor.

36 yaşındaki Terrell Owens’ın Bengals’da kaçıncı receiver olacağı büyük merak konusu iken, yıldız oyuncunun son zamanlarda zayıflayan Bengals hücumuna can katması ve oyun kurucu Carson Palmer için yeni bir silah olması bekleniyor.

Kariyerinde San Francisco 49ers, Philadelphia Eagles ve Dallas Cowboys formaları altında büyük başarılar elde eden Owens, geçtiğimiz sezon Buffalo Bills forması giymiş ancak kendi standartlarının altında bir performans sergilemişti.

Yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, halen yeni bir takım bulamamasının sebebi olarak basını hedef göstermiş, Amerikan basınının kendisini sorunlu bir oyuncu gibi göstermeye çalışmasından dert yanmıştı.

Lig tarafından kariyeri boyunca hiçbir zaman disiplin cezası almadığını belirten Terrell Owens’ın yeni takımında başarılı olup olamayacağı büyük merak konusu.

Yazan: Haber Servisi