Son üç sezonun TAFL 1. Lig şampiyonu Boğaziçi Sultans, yeni sezona hazırlanmak için 4 Ağustos’ta başlayacak ve yedi hafta sürecek bir kamp yapacağını duyurdu.

Sultans oyuncularının yanı sıra, dışardan dileyen herkesin katılımına açık olacak bu kamp haftada üç antrenmanla sürdürülecek. Avrupa yakasındaki bir sahada yapılacağı belirtilen kampta football fundamental, güç ve kondisyon çalışmaları yapılacak.
Boğaziçi Sultans’ın hücum koçu Bora Karsak, “Avrupa’da daha rekabetçi olmak için takıma dışarıdan takviye yapmayı düşünüyoruz, bunun için kamp takıma katılmak isteyen sporcular için en iyi fırsat.” açıklamasını yaptı. Sultans son iki senede olduğu gibi gelecek sezon da ülkemizi IFAF Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek.
Sultans’ın defans koçu Çağatay Baykallı ise, “Yeni sezona hazır girmek isteyen herkesi bekliyoruz. Kampın ilk döneminde kondisyon yüklemesi yaparken, ikinci döneminde teknik idmanları da programa dahil edeceğiz” dedi.
Saha masraflarına harcanacak kampı ücreti ise 200 TL olarak belirlendi. Organizasyona katılmak isteyenler bu adresten kayıt olabilirler.

 

Yazan: Alper Akbal