Green Bay Packers’ın yıldız wide receiver’ı Jordy Nelson’ın sezonu kapattığı açıklandı. Packers hücumunun en önemli isimlerinden biri olan Jordy Nelson, Pittsburgh Steelers’a karşı alınan 24 – 19’luk yenilgide dizinden sakatlanmıştı.

Dizinde çapraz bağları kopan Jordy Nelson’ın MR sonuçları olumlu çıkmayınca, yıldız oyuncunun sezonu kapattığı resmi olarak duyuruldu.
Böylelikle Ağustos ayında dört gün içinde NFL’in iki yıldız wide receiver’ı hazırlık maçlarında sakatlanarak sezonu kapatmış oldu. Sakatlanan bir diğer önemli isim, Carolina Panthers’ın yıldızı Kelvin Benjamin’di.
2011 ila 2013 sezonları arasında NFL’in en underrated wide receiver’larından olan Jordy Nelson, geçtiğimiz sezon gösterdiği muhteşem performansla sonunda hakkettiği yıldız mertebesine ulaşmayı başarmıştı.
Nelson, 2014 sezonunda All Pro seçilirken, 98 defa pas yakalamış, 1,519 yard ve 13 touchdown istatistiklerine ulaşmıştı. Şimdi ise Nelson’ın yokluğunda Packers diğer receiver’ları Randall Cobb ve DaVante Adams’ın omuzlarına büyük bir yük binmiş durumda.
Yazan: Kaan Özaydın