Tampa Bay Buccaneers ilk 11’i Cincinnati Bengals ile Pazartesi akşamı oynanan maçta Jameis Winston’ın önderliğinde adeta karşılaşmayı domine etti. 2015 NFL Draftı’nın bir numarası Jameis Winston, ikinci sezon öncesi hazırlık maçında çok daha fazla liderlik gösterdi, sekiz oyun ve 80 yard touchdown drive ile taraftarlara umut dağıttı.
Genç yıldız adayı 82.2 passer reytingi ileı  ve 90 yardda 13’te 8 pas isabeti buldu. Vincent Jackson’a attığı sideline pas olarak iptal edilmeseydi istatistikleri daha iyi görünebilirdi.
Mike Evans’a attığı touchdwon pasından sonra ESPN analisti John Gruden, Winston için “Çok agresif bir düşünce yapısı var ve pası ulaştıramayacağı yer yok” dedi.
Herhalde en etkileyici olan Winston’ın ilk sekiz pasının sekiz farklı oyuncuyu hedef almasıydı. 14-0 ‘lık bir başlangıçtan sonra koç Lovie Smith, ayak bileği dönen Winston’ı ikinci çeyreğin başlarında oyundan çıkardı. Smith daha sonra yaptığı açıklamada bunun aslında bir koç kararı olduğunu ve dönen bilekle pek bir ilgisi olmadığını belirtti.
Yazan: Kadir Kerem Yılmaz