Cleveland Browns’ın Baltimore Ravens’ı deplasmanda, uzatmalara giden maçta 33 – 30 yendiği maçta, Browns quarterback’i Josh McCown, haftanın sürprizine imza attı.
36 yaşındaki oyuncu karşılaşmayı, 457 yard pas atarak tamamlarken, hem kendi kariyer rekorunu kırdı hem de Cleveland Browns tarihinde bir maçta en fazla yard pas atan oyuncu oldu. Biri sezonun flaş ismi tight end Gary Barnidge’a biri de running back Isaiah Crowell’a olmak üzere iki touchdown pası atan McCown bir de 10 yardlık touchdown koşusuna imza attı.
Üçüncü çeyrekte 21 – 9 geride olan Cleveland Browns’ın maçı kazanmasının baş mimarlarından olan Josh McCown, takımını 2-3 durumuna getirdi.
Uzun süredir Johnny Manziel mi Josh McCown mı tartışmalarına maruz kalan tecrübeli quarterback böyle, bu quarterback tartışmasını şimdilik noktalamış oldu.
Browns’ın en önemli yıldızlarından left tackle Joe Thomas, McCown ile ilgili olarak maç sonrası, Josh McCown’ın Johnny Manziel’e göre takıma daha fazla opsiyon verdiğini söyledi ve veteran oyuncuyu övdü.
Josh McCown’ın bu performansına ne kadar devam edip edemeyeceğini hep beraber göreceğiz…

 

Yazan: Kaan Özaydın