NFL’de geride bıraktığımız sezon boyunca sahadaki oyunundan ziyade saha dışındaki problemleriyle gündeme gelenJohnny Manziel, Cleveland Browns’tan kesilmesine rağmen gündemden inmemeyi başarıyor.

Hangi takıma gideceği, daha doğru bir NFL takımı ile anlaşıp anlaşamayacağı oldukça merak edilen Johnny Manziel, gece kulüplerinde partilerde görülmeye devam ederken, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile gündemi sarmaşmayı başardı. Manziel, TMZ’ye yaptığı açıklamada Super Bowl MVP’si Von Miller ile eve çıktığını söyledi!

Johnny Manziel, kendisi gibi Texas A&M mezunu olan Von Miller ile eve çıkarak, hayatını düzene oturtmaya çalıştığını söyleyedursun bu haber önce ESPN ardından Von Miller tarafından yalanlandı!

NFL’in en başarılı savunma oyuncularından biri olan ve geçtiğimiz sezon takımı Denver Broncos’u Super Bowl şampiyonluğuna taşıyan Von Miller, Instagram hesabından, “Arkadaşlar çok KOMİKSİNİZ. Bunu sevdim. Johnny, benimle kalmıyor ama o benim KARDEŞİMDİR! Daha önce bin kere söylediğim üzere, ne olursa olsun onun arkasındayım!” açıklamasını yaptı.

İşin ilginci Johnny Manziel’in, Von Miller ile değil, geçtiğimiz yıl marihuana kullanımı sebebiyle sezon boyu men cezası alan Cleveland Browns wide receiver’ı Josh Gordon ile Los Angeles’ın gözde mekanlarından Sunset Boulevard’da yaşadığı ortaya çıktı.

Birlikte eve çıkma iddiaları bir yana dursun, Von Miller, yaptığı başka bir açıklamada, “Bana kalsa (Johnny Manziel) çoktan Broncos’ta olurdu. Ancak front office’deki kişiler bu kararları alıyor ve kararlarıyla bizi şampiyonluklara taşıyor. Özetle, ben onları takip edeceğim ve onlar bu işin başında.” diye konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda Denver Broncos’un quarterback arayışında Johnny Manziel’e de yöneldiği de yazılmış ancak bu haberler doğrulanmamıştı.

Manziel, NFL’deki geleceği ile ilgili olarak, “Ne olursa olsun oynamayı seviyorum. Oynamak istiyorum.” derken, bir gece kulübü çıkışı yaptığı açıklamada da “Her zaman parti yapmıyorum. Sadece birkaç arkadaşımla dışarı çıktım. İçki yok.” diye konuştu.

Böylece, geçtiğimiz yıl alkol problemleri sebebiyle rehabilitasyona giren Johnny Manziel’in saha dışı olaylarına bir Super Bowl MVP’si ile eve çıktığını iddia etmesi de eklenmiş oldu. Ayrıca Manziel’in bir başka problemli oyuncu Josh Gordon ile takılarak pek mantıklı işler yapmadığını da söylemek gerek…