Cleveland Browns tarafından takımdan kesilmesinin ardından uslanmayan ve saha dışı sansasyonlarıyla gündeme gelmeye devam eden Johnny Manziel’e bir darbe de menajerinden geldi.

Kariyeri boyunca iki milyar doların üzerinde NFL kontratında pazarlık yürüten ünlü menajer Drew Rosenhaus, Johnny Manziel’i temsil etmeyi bıraktığını açıkladı. Rosenhaus, yaptığı açıklamada Manziel’in yardım alması gerektiği ve hayatını düzene sokması gerektiğini söyledi.

Rosenhaus, SiriusXM NFL Radio’ya verdiği röportajda, “Bunu nasıl açıklayacağımı tam olarak bilemiyorum, bir yaşam – ölüm meselesi. Artık Amerikan futbolu hakkında konuşmuyorum. Başı belada olan genç bir adamdan bahsediyorum.” dedi.

Başarılı menajer, Manziel’i ve NFL Oyuncular Birliği’ni kararına ilişkin bilgilendirdiği ancak Manziel’in yardım almayı kabul etmesi durumda kararını gözden geçirebileceğini bildirdi. Rosenhaus, aynı zamanda Manziel’in rehabilitasyona girmeyi reddetmesinin bu kararında etkili olduğunu sözlerine ekledi.

“Johnny’e eğer beş gün içinde yardım almaya ve rehabilitasyona gitmeye razı olması halinde onu temsil etmeye devam edeceğimi söyledim. Eğer bunu yapmazsa kendisine başka bir menajer bulması gerekiyor. Şuanda, Amerikan futbolunu unutun, başarılı bir hayat konusunda şansı olması yardım alması çok önemli.”

Drew Rosenhaus, yaklaşık bir aya yakın süredir Johnny Manziel’i temsil ediyordu. Manziel’in eski menajeri, yıldız oyuncu hakkında Ocak ayında eski kız arkadaşına saldırdığı iddiaları çıkanca, görevinden istifa etmişti. Bu konu şuanda yargıya taşınmış durumda.

Geçtiğimiz günlerde Von Miller, ardından da Josh Gordon ile yaşadığını iddia eden Johnny Manziel yine gündeme oturmuş ancak Manziel’in bu açıklamalarının doğru olmadığı ortaya çıkmıştı.

Frank Gore, Rex Grossman, Jimmy Smith, Pete Stoyanovich gibi isimlerin yanı sıra saha dışı olaylarıyla sıklıkla gündeme gelen Terrell Owens, Chad Johnson, Rob Gronkowski, LeSean McCoy gibi oyuncuları hatta bir dönem hapis yatan Plaxico Burress’u dahi temsil eden Drew Rosenhaus, Johnny Manziel’i temsil etmekten vazgeçiyorsa, 24 yaşındaki oyuncunun problemlerinin görünürden daha büyük olduğunu kabul edebiliriz…